Naslovna » Izlasci » Film » U bioskopima: Otkriven
Numi Rapas u filmu "Otkriven"
Numi Rapas u filmu "Otkriven"

U bioskopima: Otkriven

Uzbudljivi triler pod nazivom „Otkriven“, sa aktuelnom temom terorističkih pretnji, stiže u bioskope u četvrtak 1. juna.

Mesto radnje je London. Pošto nije uspela da spreči teroristički napad u Parizu, Alis (tumači je Numi Rapas) se povlači iz značajnih poslova i već nekoliko godina radi u kancelarijskom okruženju. Ponovo, nerado, biva uvučena u akciju kada se otkriva da tajna ćelija ISIS-a planira veliki biološki napad na grad. U ključnom, najdramatičnijem trenutku Alis sumnja da su se njeni novi saradnici, visoki oficiri CIA-e  lažno predstavili, i da su oni zapravo neke druge osobe. U pomoć joj priskače nekonvencionalni agent MI5, sitan lopov i ljubitelj video igara Džek (Orlando Blum).

Nekoliko iznenadnih preokreta, lažni identiteti i mnogo akcije uz, u kinematografiji još uvek ređu, damu u glavnoj ulozi u filmu ovog žanra, održavaju pažnju publike na nivou.

Osim Numi Rapas i Orlanda Bluma u filmu se pojavljuju i čuvena glumačka imena – Majkl Daglas i Džon Malković, a režiju potpisuje podjednako poznati britanski veteran filma Majkl Eptid.

(danubeogradu.rs)

Originalni naziv i prevod na srpski: Unlocked / Otkriven. Dužina trajanja filma: 98 minuta. Žanr: akcija, triler. Država i godina proizvodnje: Velika Britanija / 2017. Režija: Michael Apted. Uloge: Noomi Rapace, Orlando Bloom, Toni Collette, Michael Douglas, John Malkovich.

https://youtu.be/W0bwt81eDQ4

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.