Naslovna » Izlasci » Sport » Ulaznice za utakmicu finala Kupa u prodaji
"Večiti derbi", za titulu prvaka Kupa Srbije
"Večiti derbi", za titulu prvaka Kupa Srbije

Ulaznice za utakmicu finala Kupa u prodaji

Ulaznice za još jedan fudbalski „večiti derbi“, meč Partizana i Crvene zvezde u finalu Kupa Srbije, koji se igra u subotu 27. maja u 18 časova na stadionu u Humskoj, u prodaji su od srede, od 10 časova.

Karte se mogu kupiti na blagajnama stadiona oba rivala ( u Humskoj 1 i na blagajni stadiona “Rajko Mitić”), svakog dana od 10 do 18 časova, u Ticketline Shop-u na Novom Beogradu (Bulevar Milutina Milankovića 1) od 10 do 18 časova, putem sajta www.ticketline.rs ili telefonom na broj 011/ 20-30-570. Moguće su i rezervacije, uz uplatu na žiro račun zaključno sa sredom, i podizanje karte na blagajni na dan utakmice.

U subotu 27. maja ulaznice će se prodavati samo na blagajnama stadiona, pri čemu službe bezbednosti mogu naložiti ranije zatvaranje prodajnog mesta, pa se ne može garantovati radno vreme.

Karte se mogu kupiti samo uz lični dokument sa slikom (lična karta, pasoš, vozačka dozvola…). Maksimimalan broj ulaznica po kupcu je četiri.

Važna informacija za navijače „crno-belih“ je da sezonske ulaznice FK Partizan ne važe za ovaj meč, pošto je organizator utakmice Fudbalski savez Srbije.

Karta za južnu tribinu košta 500 dinara, za istočnu i zapadnu 1.000 dinara, a za lože 2.000 dinara.

***

Finale Kupa Srbije poslednji je veliki izazov u sezoni za igrače dva najtrofejnija domaća tima.

Dok novi prvaci Superlige Srbije, fudbaleri Partizana, i dalje slave sa navijačima tek osvojenu titulu, “crveno-beli” se pripremaju da iskoriste šansu i podignu trofej najmasovnijeg srpskog takmičenja, a  kladioničari određuju kvote – da vidimo šta kaže statistika.

U prethodnih deset sezona aktuelni prvak Partizan je četiri puta bio pobednik Kupa, Crvena zvezda tri puta (poslednji put 2012. godine), Jagodina, Vojvodina i Čukarički po jedan put.

Motivacija kod oba tima na najvišem je nivou. Ostaje samo da se vidi da li će ona kod “crveno-belih” uspeti da pobedi činjenice da je Partizan bez poraza 36 utakmica, da je u ovoj sezoni dobio dva od tri “večita derbija” i da se, iako je teren “neutralan”, on ipak nalazi u Humskoj.

(danubeogradu.rs)