Naslovna » Izlasci » Film » U bioskopima: Alibi.com
Dok nisam upoznao tasta.... Scena iz filma Alibi.com
Dok nisam upoznao tasta.... Scena iz filma Alibi.com

U bioskopima: Alibi.com

Francuska komedija Alibi.com od četvrtka 15. juna je u bioskopima, a tema je… uvek aktuelna. Alibi.

Gregova startup kompanija alibi.com je postigla ogroman uspeh. Ko bi rekao da je toliko ljudi spremno da da veliku sumu novca samo da dobije alibi i sakrije svoj tajni život? Uz pomoć odanog poslovnog partnera, štrebera Ogastina i ekscentrične nove radnice Medi, Gregu je konačno krenulo. Ali kad upozna Flo, lepu plavušu koja mrzi muškarce koji lažu, Gregov život će se zakomplikovati, što će početi od skrivanja prave prirode njegovog posla.

Kad bude otišao da se upozna sa njenim roditeljima, Greg će shvatiti da je Žerar, Floin otac, jedan od njegovih klijenata! Primoran da izgovara jednu laž za drugom, Greg će se zaista uvaliti u problem kad svi neočekivano završe u istom hotelu na francuskoj rivijeri. Hoće li uspeti da sačuva obraz pred porodicom svoje verenice, spreči razotkrivanje firme i izbegne skandal i potpunu propast? Kakva teška lekcija o preuzimanju odgovornosti i pravoj ljubavi!

(danubeogradu.rs)

Originalni naziv i prevod na srpski: Alibi.com / Alibi.com. Dužina trajanja filma: 90 minuta. Žanr: komedija, romantični, ljubavni. Država i godina proizvodnje: Francuska / 2017. Režija: Philippe Lacheau. Uloge: Philippe Lacheau, Elodie Fontan, Julien Arruti, Tarek Boudali, Didier Bourdon.