Naslovna » Izlasci » Pozorište » Akademija 28: Kraj sezone i BG premijera predstave „Preljubnici“

Akademija 28: Kraj sezone i BG premijera predstave „Preljubnici“

Krajem ove i početkom sledeće nedelje kraj sezone u Akademiji 28 obeležiće hit komedija „Drž’, ne daj!“ i beogradska premijera predstave „Preljubnici“.

Posle više od 60 izvođenja i 30 različitih pozorišnih naslova tokom prvih šest meseci ove godine dve predstave pripremljene su za kraj sezone u ovoj ustanovi.

Drž’, ne daj!

Predstava koja se šest godina zaredom sa velikim uspehom izvodi na scenama brojnih pozorišta i kulturnih centara Vojvodine, „Drž’, ne daj!“, prvi put je izvedena u Akademiji 28 krajem maja ove godine.

Namera pozorišne trupe je bila da tokom predstojeće sezone postane sastavni deo njenog redovnog repertoara.

Glumačka ekipa predvođena Nikolom Ivačkovim i Tašanom Đorđević briljantno izvodi plejadu različitih ličnosti ispredajući priču o jednoj naizgled sasvim običnoj svadbi – običajima, pregovorima, pripremama i svim potrebnim i nepotrebnim radnjama od prosidbe do jutra nakon prve bračne noći…

Predstava je na programu u petak, 30. juna od 20.00.

Preljubnici

Izmišljena priča sa istinitim likovima, komedija „Preljubnici“, Ljubiše Dinčića, ismeva ljudske naravi u „modernom“ potrošačkom društvu.

Milica Nikolić i Filip Radivojević su bračni par službenika u računovodstvu koji, iz želje za interesantnijim bračnim životom, upadaju u kovitlac sitnih laži, prevara i raznoraznih smicalica. Pisanoj na južnjačkom dijalektu, u ovoj angažovanoj komediji smeh je zagarantovan!

Leskovački „Preljubnici“ na repertoaru su u ponedeljak 3. jula od 20.00.

Nova sezona

Početak nove pozorišne sezone u kojoj publiku očekuju stari ali i novi naslovi domaćih pozorišnih produkcija, zakazan je za kraj septembra meseca.

Neke od predstava već sada su obezbedile svoj termin u okviru redovnog repertoara Scene Akademije 28 za oktobar 2017. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.