Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Igor Vince i ZAA u Božidarcu 9. juna

Igor Vince i ZAA u Božidarcu 9. juna

U okviru festivala Vračar Rocks! 9. juna od 20.00 u Božidarcu će nastupiti Igor Vince i bend ZAA.

Muzički autor i multiinstrumentalista iz Beograda, Igor Vince, poznat po saradnji sa čuvenim Femijem Kutijem, održaće koncert u pratnji benda Drum, Brass And Keys.

Udarnim novim singlom „Zaboravili smo da živimo“, Igor Vince najavljuje novo EP izdanje i započinje seriju koncerata po Srbiji i regionu. Na koncertu u Božidarcu, Igor i njegov devetočlani bend sa dve afro-kubanske igračice na bini, izvešće pored novih numera i hitove sa debi albuma, poput „Find Love“, „Let’s Do It“ i „We Are Not Aware“.

Posle koncerata u Srbiji i Crnoj Gori, Igora očekuje i letnja turneja sa Femijem Kutijem i nastupi u gradovima širom Evrope, kao i na ostrvu Reunion.

– Veoma sam uzbuđen i nestrpljivo iščekujem da zadamo ritam u Božidarcu. Posebno me raduje to što će ZAA i moj bend prvi put nastupiti zajedno i multiplicirati pozitivnu energiju. Sa ekipom iz ZAA se znam mnogo godina i siguran sam da će ovaj koncert biti prava eksplozija emocija i dobrog gruva – ističe Igor Vince.

ZAA – za ples i protest

Posle brojnih uspeha koji su obeležili prošlu godinu, a pred letnju regionalnu festivalsku turneju, ZAA dolazi pred beogradsku publiku, donoseći prepoznatljivi zvuk „za ples i protest“.

Pored hitova poput „Unconditional Love“, „Irie & Kool“, „We“, „Good Things“, Beograđani će moći da čuju nekoliko novih pesama koji će se naći na četvrtom albumu koji je u pripremi.

– Vince je naš dobar drugar, imamo veoma lepe zajedničke uspomene – od ludih sešna iz 2009. na Demofestu u Banjaluci, zajedničkog nastupa u Pragu, do njegovog gostovanja kao perkusioniste na snimanju našeg drugog albuma. Ali ovo nam je prvi zajednički koncert! Radujemo se viđanju sa beogradskom publikom i nestrpljivo očekujemo da čujemo reakcije na nove pesme – poručuju iz benda ZAA.

Ulaznice su dostupne u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat) po pretprodajnoj ceni od 500 RSD. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.