Naslovna » BG servis » Inauguracija u Palati Srbija i izmene u saobraćaju

Inauguracija u Palati Srbija i izmene u saobraćaju

Svečani prijem povodom preuzimanja dužnosti predsednika RS Aleksandra Vučića biće održan u petak, 23. juna od 19.00, u Palati Srbija (Bulevar Mihajla Pupina 2).

Tokom inauguracije na pojedinim saobraćajnicama u neposrednoj blizini Palate Srbija na Novom Beogradu doći će do preusmeravanja i zatvaranja saobraćaja, saopštio je MUP.

Od 16.00 do 22.00 za saobraćaj će biti zatvoren Bulevar Nikole Tesle, u oba smera, na delu od Brankovog mosta do Ulice Trešnjin cvet.

Takođe, za saobraćaj će biti zatvoren i Bulevar Mihajla Pupina, u oba smera, od Ušća do Ulice Trešnjin cvet, kao i od Brankovog mosta do Bulevara Nikole Tesle.

Saobraćaj i linije gradskog prevoza iz pravca Brankovog mosta biće preusmerene na sledeću trasu: Bulevar Mihajla Pupina – Ulica Milentija Popovića – Bulevar Zorana Đinđića – Ulica Trešnjin cvet, odakle se vraćaju na redovne trase.

Saobraćaj će se iz Zemuna, ka centru grada, odvijati istom trasom.

Javna parkirališta u zoni Sava centra u Ulici Vladimira Popovića, zatim kod Otvorenog tržnog centra i kod Ušća, neće moći da se koriste od 18.00 do završetka manifestacije, navedeno je u saopštenju.