Naslovna » Izlasci » Festivali » Muzej u srcu grada, otvaranje 17. juna

Muzej u srcu grada, otvaranje 17. juna

Manifestacija Muzej u srcu grada održava se i ovoga leta u Muzeju Vuka i Dositeja, od 17. juna do 15. septembra.

Svečano otvaranje zakazano je za subotu 17. jun u 19 časova, kada će u dvorištu Muzeja nastupiti hor Vračarski solisti, pod dirigentskom upravom Amalije Milaković. Koncert počinje u 19 časova, ulaz je besplatan, a na programu su dela domaćih kompozitora, i niz drugih numera, od evergrina do gospela.

Podsećamo, Muzej Vuka i Dositeja nalazi se na adresi Gospodar Jevremova 21.Za dž

U okviru manifestacije Muzej u srcu grada, u organizaciji Narodnog muzeja, predviđeni su različiti programi za decu i odrasle. Najavljeno je proširenje dijapazona muzejskih događaja, uz poseban naglasak na poziv deci i mladima da tokom školskog raspusta otkriju višestruke mogućnosti učestovanja, učenja i uživanja u boravku u muzeju.

Radno vreme Muzeja Vuka i Dositeja je utorkom, sredom i petkom od 10 do 17 časova, a četvrtkom i subotom od 10 do 20 časova. Cena ulaznice je 200 dinara, za decu 100 dinara.

Nedeljom je muzej otvoren od 10 do 14 časova, a ulaz je besplatan.

Programe Muzeja u srcu grada najjednostavnije ćete pratiti u kalendaru na sajtu Narodnog muzeja u Beogradu, ili na Fejsbuk strani Muzeja Vuka i Dositeja. Tu se možete informisati i o terminima stručnih vođenja kroz postavke.

(danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.