Naslovna » Izlasci » Muzika » Novi spot » Novi spot: Bojana Vunturišević – Daljine

Novi spot: Bojana Vunturišević – Daljine

Prvi spot objavila je Bojana Vunturišević, koji je kroz sliku u potpunosti uspeo da dočara snažnu, a suptilnu naslovnu numeru sa albuma „Daljine“.

– Spot za „Daljine“ je nastao kao eho pesme koji ostaje posle slušanja. Važno nam je bilo da se posle gledanja spota niko ne oseti usamljenim, da se iščekivanje pretvori u nadu, a strepnja u osmeh. Spot za „Daljine“ je nastao kroz proces saradnje sa svim autorima koji su učestvovali u stvaranju albuma. Glavna indikacija u spotu je bila voda, jer voda uvek stiže do svog željenog cilja, a i voda može da zagrli naše telo, kao i ta osoba zvana „Daljine“ – izjavio je Ivan Stojiljković, reditelj spota.

U spotu se pojavljuju Nataša Stanković, Jelena Kecić, Ana Mandić i Marija Stojanović.

– Ovo je jedno od onih snimanja gde jedva čekate da uskočite na set i želite da traje što duže. Igrali se ispred kamere ili i iza nje. Meni je bilo divno i ponovila bih sve. Trajalo je kratko i malo mi je žao – dodala je glumica Ana Mandić.

Album „Daljine“ u izdanju „Mascom Records-a“ je dosputan na svim muzičkim digitalnim servisima (Deezer, You Tube, Spotify, Google Play, iTunes), a fizičko izdanje je dostupno na svim prodajnim mestima „Mascom Records“ izdanja.

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.