Izdvajamo
Naslovna » Izlasci » Film » U bioskopima: Čudesna žena
Čudesna žena, konačno na filmu
Čudesna žena, konačno na filmu

U bioskopima: Čudesna žena

Pripremite se za dug i uzbudljiv film nastao na osnovu stripa – za sredu 14. jun najavljena je, u bioskopima Cineplexx, premijera akcionog, avanturističkog, naučno-fantastičkog ostvarenja „Čudesna žena“, a zatim je, od četvrtka 15. juna, film na repertoarima bioskopa u Beogradu i Srbiji.

Wonder Woman (Princeza Dajana od Temiskire) je jedan od najpopularnijih ženskih likova, superheroja, u američkom stripu. Lik je kreirao krajem 1941. godine doktor Vilijam Houlston Marston, psiholog, feminista i strip crtač.

Kada se isključe animirani filmovi i jedna serija (sa Lindom Karter u glavnoj ulozi, iz 70-ih godina), ostaje činjenica da do sada, i pored najava i pokušaja, nije napravljen film o Dajani, princezi od Temiskire. Zbog toga se ostvarenje koje ovih dana stiže pred sud publike, u trajanju od čak dva sata i dvadeset minuta, očekuje sa posebnom pažnjom.

(danubeogradu.rs)

Originalni naziv i prevod na srpski: Wonder Woman / Čudesna žena. Dužina trajanja filma: 141 minut. Žanr: akcija, naučna fantastika. Država i godina proizvodnje: USA / 2017. Režija: Patty Jenkins. Uloge: Gal Gadot, Chris Pine, Connie Nielsen, Robin Wright, David Thewlis.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.