Naslovna » Izlasci » Film » U bioskopima: Transformersi – Poslednji vitez
Transformersi - peti nastavak
Transformersi - peti nastavak

U bioskopima: Transformersi – Poslednji vitez

Film „Transformersi – Poslednji vitez“ ili, kako ga nazivaju, Transformersi 5, u bioskopima je od četvrtka 22. juna.

Premijera filma najavljena je za sredu, 21. jun, u odabranim beogradskim bioskopima Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx Big, Dvorana Doma Sindikata, Roda Cineplex, Tuckwood Cineplex i Fontana.

Karte za premijerne projekcije su puštene u prodaju i mogu se kupiti na blagajnama navedenih bioskopa.

Prema svim za sada dostupnim najavama, nastavaka filmskog serijala Transformersi sa ovom ekipom i u obliku u kojem ga poznajemo neće biti.

Reditelj Majkl Bej je već ranije izjavio da je “zabavno raditi film koji pogleda 100 miliona ljudi”, ali da on više neće režirati nastavke, i ako ih bude, a glavni glumac Mark Volberg kaže da je jedva čekao kraj, i zbog pomalo neobičnog razloga. “Pet meseci sam proveo u kondicionim pripremama za ovaj nastavak i završio sam sa frizurom koja mi se nikako ne sviđa. Duga kosa je najgora stvar koja postoji. Izgledam kao moja mama 70-ih”, šali se Volberg i dodaje da se konačno “vraća svom uobičajenom životu”.

Film „Transformersi – Poslednji vitez“ ruši suštinske mitove Transformers franšize i redefiniše značenje reči heroj. Ljudi i Transformersi su u ratu, Optimus Prajm je otišao. Ključ spasavanja naše budućnosti leži zakopan u tajnama prošlosti, u tajnoj istoriji porekla Transformersa na Zemlji. Spasavanje našeg sveta će pasti na pleća neverovatnog saveza: Kejda Jegera (Mark Valberg), Bamblbija, engleskog lorda (ser Entoni Hopkins) i profesorke s Oksforda (Lora Hadok).

Postoji trenutak u svačijem životu kad smo pozvani da učinimo nešto važno. U filmu „Transformersi – Poslednji vitez”, lovine će postati heroji. Heroji će postati zlikovci. Samo jedan svet će preživeti: njihov ili naš.

(danubeogradu.rs)

Originalni naziv i prevod na srpski: Transformers: The Last Knight / Transformersi – Poslednji vitez. Dužina trajanja filma: 151 minut. Žanr: akcija, avantura, fantastika. Država i godina proizvodnje: USA/ 2017. Režija: Michael Bay. Uloge: Mark Wahlberg, Josh Duhamel, Anthony Hopkins, Laura Haddock, Isabela Moner.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.