Naslovna » Izlasci » Shopping » Zemun park – ekološki i energetski efikasan tržni centar

Zemun park – ekološki i energetski efikasan tržni centar

Šoping centar Zemun park otvoren je 28. maja 2015, kao „retail“ park, mesto zabave i kupovine, za sve generacije.

Zemun Park je prvi retail park u Beogradu i svojom ponudom donekle je promenio način na koji može da se provoditi vreme, uživa u zabavi, kupovini i druženju.

Lokacija Zemun parka čini ga i lako pristupačnim. Zemun park se prostire na 16.000 kvadratnih metara, i ima 640 parking mesta.

Planirana je izgradnja još 15.000 kv. metara prodajnog prostora.

Usmeren je ka kupcima iz Zemuna i Novog Beograda, Zemun polja, Batajnice, Altine, Ugrinovaca, naselja koja ih okružuju kao i mesta sa druge strane reke, Borča, Ovča, Krnjača (zahvaljujući Pupinovom mostu).

Zemun park se nalazi na prometnoj lokaciji između autoputa Beograd – Novi Sad (Autoput za Novi Sad 124-126) i starog Batajničkog puta.

Autobuska linija 707 povezuje centar Beograda i Zemuna sa Zemun parkom, kao i druge linije koje prolaze u neposrednoj blizini parka – 73, 704, 705, 706.

Zemun park – reciklaža

Zemun park

Zemun park je potpuno ekološki i energetski efikasan objekat, koji „reciklira“ vodu i istu prikupljenu iz kišnice i dela javnog sistema projekta koristi za ponovno zalivanje i čišćenje terena, uz dodatno prečišćavanje.

Zemun park ima jednu od najvećih igraonica za decu u zemlji, raznovrsne sadržaje, hipermarket „UniverExport“, depo „Uradi sam“… (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.