Naslovna » Izlasci » Sport » Irtiš, pa Radnički, na Zvezdinom stadionu

Irtiš, pa Radnički, na Zvezdinom stadionu

Ulaznice za dva fudbalska duela koja su u ovoj nedelji zakazana na stadionu „Rajko Mitić“ su u prodaji – Crvena zvezda najpre dočekuje u četvrtak 20. jula Irtiš iz Kazahstana, a zatim u nedelju Radnički iz Niša.

Utakmica sa Irtišem iz kazahstanskog Pavlodara revanš je drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Podsetimo, rezultat u gostima je bio 1:1, pa u redovima „crveno-belih“ vlada optimizam i već se razmišlja o sledećem protivniku, praškoj Sparti. Podrška navijača se, naravno, očekuje.

Pošto je FK Crvena zvezda nakon utakmice sa Florijanom kažnjena zatvaranjem severne tribine stadiona “Rajko Mitić” na prvoj narednoj evropskoj utakmici, ovaj prostor će biti prazan. Iz Zvezde poručuju da će najvatreniji navijači na meču sa Irtišem biti stacionirani na južnoj tribini.

Svi navijači Crvene zvezde koji imaju sezonsku kartu za severnu tribinu, moći će sa njom da uđu na južnu tribinu stadiona. Takođe, u redovnoj prodaji dnevnih karata moći će da se kupi karta za jug.

Blagajne stadiona “Rajko Mitić” otvorene su u danas, 17. jula, i svakog dana ulaznice se mogu kupiti od 11 do 19 časova, osim na dan utakmice kada će blagajne raditi do trenutka početka meča, odnosno do 20 časova i 30 minuta.

Cene karata su sledeće:
Jug – 400 dinara
Istok – 600 dinara i
Zapad – 800 dinara.

Utakmica sa Radničkim iz Niša, koja se igra u nedelju 23. jula od 19 časova prvi je Zvezdin izazov u sezoni 2017/18. Super lige Srbije. Ovaj susret je, inače, označen kao derbi prvog kola, a cene ulaznica su:
Jug i Sever – 300 dinara
Istok – 500 dinara i
Zapad – 600 dinara.

Ulaznice za oba susreta mogu se kupiti i putem interneta, preko servisa iTicket.rs

(danubeogradu.rs)

Uređuje: Katarina Vidaković