Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Luke Black, prvi koncert u Beogradu 15. jula

Luke Black, prvi koncert u Beogradu 15. jula

U subotu 15. jula u Kulturnom centru Grad pred beogradskom publikom je prvi put na svom velikom koncertu mladi, talentovani i u Srbiji i svetu već afirmisani kantautor i producent Luke Black.

Luke Black je umetničko ime Luke Ivanovića, Čačanina koji poslednjih godina živi u Beogradu. Početkom 2015. godine Luka je postao prvi solo artist iz Srbije kog je potpisala najveća izdavačka kuća na svetu, Universal Music Group. Nakon toga je ušao u uži izbor izvođača koji će predstavljati Srbiju na Evroviziji 2016. godine. Prošlo leto je proveo na prvoj međunarodnoj turneji i to u Kini, u kojoj je priredio tri rasprodata koncerta u Šangaju, Pekingu i Huangžou. Godinu je zaokružio objavljivanjem Demons Remix EP-ja i turnejom po Italiji i San Marinu. Luka je ove godine dva puta nastupao u Berlinu od kojih prvi put u okviru Berlin Alternative Fashion Week-a na modnoj reviji Ivane Pilje u čuvenom Berghainu.

Njegovo prvo EP izdanje pod nazivom Thorns pored hitova D-Generation i Holding On To Love, ima još četiri pesme: ThornsGypsy i Princess Saint Laurent na fizičkom izdanju, i bonus pesmu White Line (na digitalnom izdanju).

Koncert počinje u 19 časova, a cena ulaznice je 300 dinara.

(danubeogradu.rs)