Naslovna » Izlasci » Sport » Sportske igre mladih Srbije 2017 na Adi Ciganliji

Sportske igre mladih Srbije 2017 na Adi Ciganliji

Prethodnih ali i narednih dana na Adi Ciganliji održava se manifestacija Sportske igre mladih Srbije.

Prva faza Državnog finala Sportskih igara mladih Srbije uspešno je završena.

Ada Ciganlija bila je prepuna dečaka i devojčica, takmičara ali i onih koji su došli da kao gledaoci bodre svoje drugare.

Medalje su uz proslavljenog odbojkaša i predsednika Saveza za školski sport Srbije Željka Tanaskovića delili i Dejan Majstorović, član reprezentacije Srbije u basketu 3 na 3, koji su zvanični prvaci sveta i predstavnici Sportskih igara mladih Srbije (Ivana Jovanović, Ivan Krgović, Zorica Mijatović i Goran Vještica).

U ekipnim sportovima basket 3 na 3 i rukometu (dečaci i devojčice) pobednici su obezbedili plasman na regionalno finale u Splitu, u stonom tenisu i tenisu najbolja dva takmičara putuju u Split, dok su u šahu plasman obezbedila po tri prvoplasirana, takođe u konkurenciji dečaka i devojčica.

U četvrtak i petak, 20. i 21. jula, nastavlja se Državno finale i očekuju nas završna takmičenja u malom fudbalu, odbojci, između dve vatre i odbojci na pesku.

Poslednjeg dana Igara medalje će deliti košarkašica Milica Dabović, fudbaler Branimir Subašić, odbojkaški trener Jovica Cvetković, atletska legenda Dane Korica i drugi. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.