Naslovna » Izlasci » Film » U bioskopima: Porodični čovek
Drama "Porodični čovek" i u beogradskim bioskopima

U bioskopima: Porodični čovek

Emotivna drama „Porodični čovek“, koja se već prikazuje širom sveta, u četvrtak 13. jula stiže i u srpske bioskope.

“Briljantan i izuzetno dirljiv film”, piše The Holywood News za premijerno rediteljsko ostvarenje Marka Vilijamsa, po scenariju Bila Dubika, koje je debitovalo u septembru prošle godine na Filmskom festivalu u Torontu.

Radnja filma smeštena je u Čikago. Dejn Džensen (igra ga Džerard Batler) zaposlen je u agenciji koja se bavi lovom na talente. Najavom da šef odlazi u penziju Dejn dobija priliku da preuzme kompaniju i ostvari dugogodišnji profesionalni san. Konkurentkinja mu je podjednako ambiciozna Lin Vogel (Alison Bri). Dejn već ima problem sa uspostavljanjem ravnoteže između poslovnog i privatnog života, a prava drama nastaje kada kod njegovog desetogodišnjeg sina lekari otkrivaju najtežu bolest.

Radni naslov filma „The Headhunter’s Calling“, koji se još ponegde može pronaći u najavama, zadržan je sve do februara 2017. godine.

(danubeogradu.rs)

Originalni naziv i prevod na srpski: A Family Man (The Headhunter’s Calling) / Porodični čovek. Dužina trajanja filma: 108 minuta. Žanr: drama. Država i godina proizvodnje: USA / 2016. Režija: Mark Williams. Uloge: Alison Brie, Gerard Butler, Willem Dafoe.