Naslovna » Izlasci » Sport » Ulaznice za Trofej Beograda u prodaji
Pozdravimo ih pred put u Istanbul - reprezentacija Srbije na "Trofeju Beograda"
Pozdravimo ih pred put u Istanbul - reprezentacija Srbije na "Trofeju Beograda"

Ulaznice za Trofej Beograda u prodaji

Košarkaška reprezentacija Srbije učesnik je tradicionalnog turnira „Trofej Beograda“, koji se od petka 11. do nedelje 13. avgusta igra u hali „Aleksandar Nikolić“.

Pored srpskih „Orlova“, publika ima priliku da pozdravi nacionalne selekcije Grčke i Crne Gore, manje od mesec dana pred početak Evropskog prvenstva, koje se, podsetimo, igra od 31. avgusta do 17. septembra u Finskoj, Izraelu, Rumuniji i Turskoj. Naši reprezentativci nastupaju u D grupi, u Istanbulu, zajedno sa ekipama Letonije, Velike Britanije, Belgije, Turske i Rusije.

Na turniru “Trofej Beograda”, u petak 11. avgusta, od 21 čas, biće odigrana utakmica između Crne Gore i Grčke, u subotu 12. avgusta od 21 čas reprezentacija Srbije će igrati protiv Grčke, a u nedelju 13. avgusta, takođe od 21 čas, sastaće se Srbija i Crna Gora.

Karte za utakmice beogradskog Trofeja mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i putem on-line prodaje na sajtu eventim.rs po popularnim cenama od 300 dinara za tribine, 450 dinara za parter i 600 dinara za lože. Na prodajnim mestima Eventima omogućena je i prodaja paketa ulaznica za sve mečeve po nižim cenama.

Košarkaški savez Srbije, zajedno sa svojim sponzorima, pripremio je bogat i zanimljiv program ispred i u dvorani „Aleksandar Nikolić“, kao i vredne nagrade za posetioce.

(danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.