Naslovna » Izlasci » Sport » Utakmica Partizan – Olimpijakos 25. jula

Utakmica Partizan – Olimpijakos 25. jula

Ulaznice za fudbalsku utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, u kojoj Partizan na svom stadionu dočekuje atinski Olimpijakos u utorak 25. jula, od danas su u prodaji.

Sve do subote 22. jula karte se prodaju samo preko Ticketline prodajne mreže, a u subotu se otvaraju i blagajne na stadionu.

Podsećamo da se Ticketline shop nalazi na adresi Bulevar Milutina Milankovića 1, lokal 46, (iza Medigrup bolnice) i da je otvoren radnim danima od 9 do 18 časova, subotom od 10 do 16 časova.

Ulaznice se mogu rezervisati putem sajta www.ticketline.rs i telefonom na broj 011/20-30-570 (pozivi se tarifiraju po ceni lokalnih poziva), uz mogućnost uplate na tekući račun i dostave na kućnu adresu.

Na blagajnama stadiona u Humskoj ulaznice se prodaju u subotu od 10 do 19 časova, u nedelju i ponedeljak od 10 do 18 časova.

Na dan utakmice ulaznice je moguće kupiti isključivo na blagajni od 10 časova do početka susreta (utakmica počinje u 20.45 h). Istog dana, 25. jula, napraviće se pauza u prodaji sezonskih karata.

Sezonske ulaznice, inače, važe za meč Partizan – Olimpijakos.    

Cene karata

Jug – 800 dinara
Istok i Zapad, bočni delovi tribina – 1200 dinara
Istok i Zapad, centralni delovi tribina – 1500 dinara
Mesto u ložama – 5000 dinara

Ulaznice se mogu kupiti samo uz lični dokument sa slikom (lična karta, pasoš, vozačka dozvola…), a maksimimalan broj ulaznica po kupcu je četiri.

Start takmičenja u Super ligi Srbije

Podsećamo da vikend pred nama donosi početak takmičenja u Super ligi Srbije. Partizan na svom stadionu u subotu 22. jula od 19 časova dočekuje novajliju u najvišem rangu nacionalnog šampionata – ekipu šabačke Mačve.

Poznat je i datum revanša u kvalifikacijama za Ligu šampiona – „crno-beli“ će odmeriti snage sa Olimpijakosom na stadionu Karaiskakis u Atini u utorak 1. avgusta.

(danubeogradu.rs)

Uređuje: Katarina Vidaković