Naslovna » Turizam » „Vidi Srbiju“ na Trgu republike

„Vidi Srbiju“ na Trgu republike

Promotivni događaj „Vidi Srbiju. Savršen odmor ti je nadohvat ruke“ biće održan na Trgu republike, u petak 7. jula od 18.00 do 22.30.

Uspešna promocija turističke ponude Srbije u okviru kampanje i promotivnih događaja Turističke organizacije Srbije (TOS) pod sloganom „Vidi Srbiju. Savršen odmor ti je nadohvat ruke“, koja je održana u Nišu, Čačku i Novom Sadu, nastavlja se u Beogradu.

Bogat zabavni program, nastupi muzičkih grupa, projekcije turističkih filmova, kao i kviz znanja „Koliko poznaješ Srbiju – 52 vikenda u Srbiji“ najsrećnijim posetiocima obezbediće nezaboravan doživljaj leta u Srbiji i informisati posetioce o mogućnostima za odmor u našoj zemlji.

Ovim promotivnim događajima Turistička organizacija Srbije poziva domaće goste da svoj letnji odmor ili njegov deo provedu na destinacijama širom Srbije.

Na štandovima lokalnih turističkih organizacija posetioci mogu i da degustiraju karakteristične lokalne specijalitete u skladu sa programom „52 ukusa Srbije“. Pored samih domaćina, predstavljaju se i destinacije koje gravitiraju ka tom gradu, kako bi zajednički predstavili svoju regionalnu ponudu.

Karavan ujedno predstavlja idealnu priliku da se promoviše subvencionisana mera Vlade Republike Srbije – vaučeri za odmor u Srbiji, koju sprovodi Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija RS.

Kampanjom „Vidi Srbiju“ TOS promoviše ponudu Srbije u predstojećem letnjem periodu. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.