Naslovna » Izlasci » Akcije » Belgrade Beer Fest: Društvo, ko vozi kući?… po Beogradu

Belgrade Beer Fest: Društvo, ko vozi kući?… po Beogradu

Akcija „Društvo, ko vozi kući?“ po peti put biće organizovana u okviru Belgrade Beer Fest-a.

Cilj je promovisanje važnosti odgovorne konzumacije i da se i ove godine omogući besplatan prevoz posetiocima beogradskog festivala piva. Pored besplatnog prevoza do četiri ključne tačke u Beogradu, obezbeđeni su bezbedni dolazak i povratak za posetioce iz Novog Sada, Niša i Kragujevca.

Besplatan prevoz po BeograduZa dž

Besplatan prevoz u Beogradu obavlja se do četiri ključne tačke, kao i prethodnih godina: glavna Železnička stanica – Sajam – Banovo brdo, Trg republike, TC Piramida i linija do Zemunskog keja.

Autobusi kreću svakih pola sata na jasno obeleženim stanicama kod Ušća i voze dok traje festival. Za besplatan prevoz u Beogradu nisu potrebne prijave.

Besplatan prevoz do i iz Beograda

Prijave za besplatan prevoz od i do Novog sada, Niša i Kragujevca moguće su putem e-mail adrese belgradebeerfest@gmail.com.

U e-mailu prijave treba navesti puno ime i prezime, broj telefona, grad iz kog se putuje za Beograd, kao i informacije da li se prijavljujete samo za dolazak na festival, samo za povratak ili za povratnu kartu za prevoz.

Prijave traju do subote, 12. avgusta 2017. godine, do 12.00, i broj mesta je ograničen. Prijave koje ne sadrže navedene podatke neće biti uzete u obzir. Više informacija o uslovima prijave, kao i red vožnje za svaki od gradova, potražite na www.belgradebeerfest.com.

Besplatan prevoz realizovaće se u saradnji sa Gradskim saobraćajnim preduzećem Beograd (GSP) i Poslovnim udruženjem drumskog saobraćaja „Srbijatransport“. (danubeogradu.rs)