Naslovna » Izlasci » Sport » Fudbal: Crvena zvezda – Krasnodar 24. avgusta

Fudbal: Crvena zvezda – Krasnodar 24. avgusta

Proverili smo – ulaznica za utakmicu Crvena zvezda – Krasnodar, koja se igra u četvrtak 24. avgusta od 21 čas na stadionu „Rajko Mitić“ još ima, i onlajn i na blagajnama, ali su pojedine zone rasprodate.

Ukoliko, dakle, želite da gledate uživo revanš susret dva tima u plej-ofu za Ligu Evrope, požurite. Rezultat 2:3 iz prve utakmice, u kojoj su „crveno-beli“ postigli dva gola u gostima, daje mnogo povoda za optimizam i odličnu atmosferu na beogradskoj „Marakani“.

Karte se mogu kupiti na stadionu u uobičajeno radno veme – od 11 do 19 časova (u četvrtak do 21 čas), po sledećim cenama:

Sever i Jug – 800 dinara,
Istok – 1200 dinara i
Zapad – 1500 dinara.

Karte za meč Crvena zvezda – Krasnodar i davaocima krvi

Evo još jedne važne informacije iz uprave kluba.

Tradicionalna akcija dobrovoljnog davanja krvi „Crveno-bela krv“ biće održana 22. i 23. avgusta u prostorijama Medija centra stadiona „Rajko Mitić”. Dobrovoljni davaoci će dobiti posebnu nagradu – ulaznicu za utakmicu Crvena zvezda – Krasnodar.

Dobrovoljno davanje krvi u utorak i sredu biće moguće od 9 do 18 časova.

„Nove zalihe krvi su uvek neophodne. Zato se akcija ‘Crveno-bela krv’ u saradnji sa Institiutom za transfuziju krvi Srbije organizuje već dvanaesti put. Svaka prethodna imala je izuzetan odziv i verujemo da će tko biti i ovog puta“, poručuju iz Crvene zvezde, uz podsećanje da krv mogu da daju sve osobe uzrasta od 18 do 65 godina. Potrebno je da budu zdrave, naspavane, da obeduju pre davanja krvi i da ne budu pod dejstvom alkohola ili drugih opijata. Interval između davanja krvi treba da bude najmanje tri meseca za osobe muškog, odnosno četiri meseca za osobe ženskog pola.

(danubeogradu.rs)

Uređuje: Katarina Vidaković