Naslovna » Izlasci » Sport » Fudbal: Srbija – Moldavija u Humskoj 2. septembra
Srbija : Moldavija - fudbal i dalje u fokusu
Srbija : Moldavija - fudbal i dalje u fokusu

Fudbal: Srbija – Moldavija u Humskoj 2. septembra

Fudbal i ove nedelje okupira pažnju sportske javnosti – naredna utakmica reprezentativnog tima u kvalifikacijama za svetsko prvenstvo u Rusiji, protiv ekipe Moldavije, igra se u subotu 2. septembra u 18 časova u Beogradu, na stadionu Partizana u Humskoj.

Ulaznice su već neko vreme u prodaji onlajn, a od ponedeljka 28. avgusta i na blagajnama stadiona. Blagajne su otvorene od 10 do 18 časova.

Ticketline, osim putem interneta, karte prodaje i u Ticketline shop-u, radnim danima od 9 do 18 časova. Telefon za rezervacije, informacije o plaćanju putem računa i dostavi na kućnu adresu je +381 11 20 30 570. Uobičajeno, na dan utakmice karte je moguće kupiti samo na blagajnama stadiona.

Ulaznice se prodaju uz lični dokument sa slikom kupca (lična karta, pasoš, vozačka dozvola…), maksimalno četiri komada po osobi, po sledećim cenama:
Jug i Sever – 200 dinara
Istok – bočno – 600 dinara
Istok – centar i Zapad – bočno – 800 dinara
Zapad – centar – 1000 dinara

Svi koji su već kupili ulaznice u periodu dok je bilo planirano da utakmica bude odigrana na stadionu „Rajko Mitić“ biće uskoro obavešteni o proceduri zamene tih karata za validne za stadion Partizana.

*** In English:
Britanska zastava

Dve utakmice nacionalnog tima

U utakmici Srbija – Moldavija, prvoplasirana u grupi D – Srbija, svakako je favorit.

Samo tri dana posle meča sa Moldavijom u Beogradu, „orlove“ čeka teži susret – gostovanje u Dablinu 5. septembra, na Aviva stadionu, terenu nacionalne selekcije Irske.

„Ove dve utakmice su vrlo važne, kao i sve. Polazimo od principa da nam je prva najvažnija. Unapred dobijene utakmice su najteže. Tamo smo pobedili sa 3:0, ali prvih 10, 15 minuta smo imali malo problema. Svu koncentraciju i sav rad usmeravamo na taj duel“, izjavljuje selektor Slavoljub Muslin.

Kada je u pitanju forma „orlova“, selektor je optimista.

„Oni koji igraju manje daju golove i u dobroj su formi. U odnosu na prethodna okupljanja više je onih koji igraju u svojim klubovima i to je pozitivna stvar. Vladimir Stojković nije samo juče dobro branio nego i protiv Videotona, u odličnoj je formi s obzirom da nije imao klub, ali je posebno trenirao. Pratio sam ga, bili smo u kontaktu, samo mu je falilo da potpiše i da igra zvanične utakmice za neki klub“, dodaje Muslin.

(danubeogradu.rs)

Uređuje: Katarina Vidaković