Naslovna » Izlasci » Film » KC Grad: I ovog leta „Bioskop pod zvezdama“
KC Grad: Bioskop pod zvezdama
KC Grad: Bioskop pod zvezdama

KC Grad: I ovog leta „Bioskop pod zvezdama“

Već nekoliko godina zaredom, Institut Servantes organizuje filmski program „Bioskop pod zvezdama“ u bašti KC Grad uz besplatan ulaz.

Tokom avgusta španski filmovi će biti prikazivani utorkom od 21.00, sa titlovima na srpskom jeziku.

Bioskop pod zvezdama 2017 – program

Utorak, 8. avgust (21.00) Plavo, ne baš roze (2012), Miguel Ferrari
Utorak, 15. avgust (21.00) Srećnih 140 (2014), Gracia Querejeta
Utorak, 22. avgust (21.00) Nerazdvojni (2016), Marcos Carnevale
Utorak, 29. avgust (21.00) Vanzemaljac (2011), Nacho VigalondoZa dž

Ukratko o filmovima

PLAVO, NE BAŠ ROZE
Dijego je uspešan mladi fotograf sa uobičajenom porodicom i prijateljima koji se ni po čemu ne izdvajaju. Ali ima nešto što ga čini drugačijim. Ima sina… koji je heteroseksualac. Otac i sin će morati da usaglase razlike koje ih razdvajaju. Plavo, ne baš roze. Sve zavisi kako se gleda.

SREĆNIH 140
Elia okuplja porodicu i prijatelje u jednoj luksuznoj vikendici povodom svog 40 rođendana. Ono na šta gosti ne računaju je novost koju Elia treba da im saopšti – da je osvojila džekpot na lutriji Euromillones i dobila 140 miliona evra. Gosti počinju da prave planove kako da uzmu taj novac za sebe.

NERAZDVOJNI
Felipe je poslovni čovek koji je posle jedne nesreće ostao nepokretan i traži terapeuta. I pored više veoma kvalifikovanih kandidata, odlučuje se za svog baštovana Tita, koji je hteo da se penzioniše. Tito ni izbliza ne ispunjava uslove neophodne za taj posao, što odmah primećuju osobe iz Felipeovog okruženja, ali on ne odustaje od svoje odluke. Rimejk francuskog filma „Nedodirljivi“.

VANZEMALJAC
Iako se Hulija i Hulio ne poznaju, bude se u istom krevetu, kao posledica pijančenja posle koga se ne sećaju ničega. On se zaljubi na prvi pogled, ona ne. U toj neugodnoj situaciji, shvataju da ne mogu da izađu iz kuće jer jedan ogromni NLO leti nad gradom. (danubeogradu.rs)