Naslovna » Blog » Dunja Style o modi » Mojih prvih 24 sata Elegancije
Dunja Style: Mojih prvih 24 sata Elegancije

Mojih prvih 24 sata Elegancije

Beograd će imati priliku da po 7. put bude domaćin prestižne manifestacije „24 sata Elegancije“. Pročitajte ukratko program i pogledajte kako je to izgledalo 2013. godine, kada sam prisustvovala događaju po prvi put.

Trodnevni spektakl, posvećen kulturi klasičnih automobila, rafiniranosti i vrhunskom kvalitetu, biće održan od 1. do 3. septembra.

Okupljanje, tradicionalno, počinje na Belom Dvoru, u petak, 1. septembra, svečanim otvaranjem jedinstvene izložbe Masters Of Excellence.

Subota, 2. septembar, biće u znaku Beograd Classic Car Show-a 2017, na kom će biti predstavljene zvezde među automobilima u vlasništvu najpoznatijih svetskih i domaćih kolekcionara.

Beograd na vodi će po prvi put biti domaćin prestižnog automobilskog događaja „Konkurs Elegancije – Concours d’Elegance 2017“, izložbi najlepših modela klasičnih automobila, odabranih specijalno za ovu priliku, a koji je besplatan i otvoren za publiku.

Dunja Style: Mojih prvih 24 sata Elegancije

U drugom delu subote predstaviće se najprestižniji svetski brendovi, okupljeni i ove godine na „Salonu izuzetnosti – Salon of Excellence“.

Novi segment je i predstavljanje knjiga na Salonu izuzetnosti tako da će ove godine prezentovati delo „Putovanje sa Leonardom“, autorke Katje Feri koja istražuje vezu svoje porodice sa genijalnim umetnikom i naučnikom Leonardo da Vinčijem.

Takođe, prošetaće i dame sa najlepšim šeširima u izboru za Najlepši šešir koji se organizuje sa delegacijom humanitarnog udruženja Amitie sans Frontiere iz Tokija i Monte Karla, i to kao uvod za Best of Show 2017, dodelu najprestižnijih nagrada kolekcionarima oldtajmera, u okviru Belgrade Concours d’Elegance 2017.

Dunja Style: Mojih prvih 24 sata Elegancije

Uređuje: Dunja Style

diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com