Naslovna » BG svaštara » TV i online program » Pickbox: Ko je bio inspiracija za seriju „Skandal“
Pickbox: Skandal

Pickbox: Ko je bio inspiracija za seriju „Skandal“

Preko pickbox.rs možete da pogledate seriju „Skandal“ koja spaja visoku politiku, glamur i krizni menadžment i da otkrijete zašto je aktuelnija nego ikada pre.

Ako volite politiku i sve što ima veze s njom, pogotovo igre mačke i miša koje se odvijaju kada se kamere isključe, onda ne biste smeli da propustite politički triler zvani „Skandal“ (Scandal).

Glumica Keri Vašington poznata je gledaocima iz „Đangove osvete“, „Gospodina i gospođe Smit“ i „Reja“, a u drami koju je kreirala Šonda Rajms, jedna od najtalentovanijih žena Holivuda – glumi spin doktorku Oliviju Poup.

Olivija je specijalizovana za rešavanje svih mogućih i nemogućih kriznih situacija, radi za Belu kuću, a njen lik je najvećim delom oblikovan prema Džudi Smit, kriznoj menadžerki iz administracije Džordža Buša starijeg.Promo

Ovo je trenutno možda najbolja politička drama na koju možete da nabasate u svetu serija, a pet sezona možete već sada da pogledate na striming videoteci Pickbox.

„Skandal“ – opsesije sa Džudi Smit

Zanimljiva je priča kako je producentkinja Šonda Rajms došla na ideju da snimi „Skandal“.

Kada je Rajmsova postala poznata i cenjena u Holivudu, dogovorila je sastanak sa kriznom menadžerkom Džudi Smit. Sastanak je trebalo da traje 15 minuta, ali odužio se na nekoliko sati.

Pre nego što je Džudi sela u auto i odvezla se kući, Šonda ju je zaskočila izjavom: „Moram da snimim seriju o tvom životu!“ I tako je nastao „Skandal“, serija koja prati konture života Džudi Smit, ali gledaocima donosi mnogo širu sliku kriznih komunikacija.

– Želim da vaši gledaoci znaju da nisam spavala sa predsednikom – izjavila je Smitova implicirajući vezu između Olivije Poup i predsednika Fica. – I da u mojoj kancelariji u Vašingtonu nije bilo pomeranja leševa.

Smitova je opisana kao najbolja spin doktorka koja je provela 20 godina popravljajući nemoguće situacije i narušene uglede poznatih političara, a otkad je serija startovala, ima ulogu koproducentkinje. Poznata je i po tome što ju je Anđelina Džoli nedavno unajmila da upravlja njenom kriznom situacijom koja je nastala kad je odlučila da se razvede od Breda Pita.

I Džordž Buš stariji je fan serije „Skandal“

Iako u seriji „Skandal“ ima dovoljno slatkih zadovoljstava (seks, moć i zavere su samo neka od njih), ova intrigantna politička drama dovoljno je ozbiljna da zbog nje ne bismo imali osećaj krivice.

Znate ono: gledam seriju, ali dok niko ne zna. Sa „Skandalom“ će sigurno biti drugačije i u društvu ćete rado reći da pratite afere Olivije Poup, pa da vam je čak i poslovni uzor.

Olivija i njen tim nazivaju sebe gladijatorima jer uprkos medijima koji su maksimalno usredsređeni na grehe političke elite, ovi ljudi pokušavaju da sakriju sve ono što nije za oči javnosti.

Od seks skandala, prevare na izborima, pa do ubistava – sve to može da se nađe na dnevnom meniju tima kome stres i brutalno dinamičan rad ne predstavljaju nikakav problem. Činjenica da je i 93-godišnji Džordž Buš stariji fan ove serije dokaz je da rade dobar posao.

Pickbox: 50% popusta

Ako ste istinski obožavalac serija, verovatno će vas oduševiti vest da je Pickbox preko leta svim ljudima dobre volje pripremio popust iznenađenja na sve svoje pakete, i to od 50%.

Ako volite serije, filmove ili crtaće, sve što treba jeste da posetite Pickbox i odaberete paket koji vam najviše odgovara. Akcija traje do 15. septembra i donosi vam jedan divan svet prevedenih serija, bez reklamnih prekida.

Ako ste krenuli u grad da popijete kaficu s prijateljicom, razmislite da li biste radije za taj iznos mesec dana gledali serije, s obzirom na to da je startna cena Pickboxovog paketa samo 287,50 RSD.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.