Naslovna » Izlasci » Film » Roda Cineplex: Bioskopski maraton
Bioskopski maraton uz snižene cene karata
Bioskopski maraton uz snižene cene karata

Roda Cineplex: Bioskopski maraton

Planirajte na vreme. Revija filmova pod nazivom „Bioskopski maraton“ biće održana u sredu 23. avgusta u nekoliko bioskopa u Srbiji, među kojima je i beogradski –Roda Cineplex. Cena ulaznice je samo 150 dinara. 

Projekcije počinju u 11 časova i traju do posle ponoći. Na programu su nanoviji blokbasteri i spektakli – najpre, animirani filmovi za decu, a zatim i filmovi za odrasle, i to oni koji se nalaze na aktuelnom repertoaru, u 2D i 3D tehnologiji.

Uz specijalnu ponudu Maratonskog kombo paketa, koji podrazumeva kokice i sok takođe po ceni od 150 dinara, ljubitelji sedme umetnosti imaće priliku da izaberu više filmova, po svom ukusu naprave maratonski program, i rashlade se u Rodi.

“Bioskopski mataron” u Novom Sadu je u bioskopu Arena Cineplex takođe od 11 časova, a u ostalim gradovima (Apatinu, Smederevu, Paraćinu, Požarevcu, Mladenovcu, Lazarevcu i Zrenjaninu) u Mobil 3D bioskopima, od 14 časova, po istoj ceni ulaznica.

Da podsetimo… „Grozan ja 3“, „Emoji film“, „Spider-Man: povratak kući“, ostvarenje „Mračna kula“ nastalo po romanima Stivena Kinga i, na kraju, horor film „Amitvil: Buđenje“.

(danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.