Naslovna » Izlasci » Topčiderski park: Besplatni programi za decu i odrasle

Topčiderski park: Besplatni programi za decu i odrasle

U subotu, 5. avgusta, u Topčiderskom parku biće organizovani besplatni programi za decu i odrasle: Dečije letnje igre i Pod krošnjama topčiderskog platana.

Dečije letnje igre

GO Savski venac najavljuje „Dečije letnje igre“ koje će se od subote, 5. avgusta, održavati svake subote i nedelje u Topčiderskom parku, na platou ispred Konaka kneza Miloša.

Program obuhvata dečije predstave, sportsko rekreativne radionice i takmičenja, likovne i muzičke radionice, animacije za najmlađe i druge sadržaje za decu.

Program počinje od 15.00. Ulaz je besplatan.Za dž

Pod krošnjama topčiderskog platana

Ove subote uživajte u hladu najstarijeg parka u Beogradu, u kulturno zabavnom programu „Pod krošnjama topčiderskog platana“ koji je pripremila Turistička organizacija Beograda.

Kostimirani glumci u ulogama značajnih ličnosti iz 19. veka prikazaće način života srpskog društva iz tog perioda i podsetiti da je na ovom mestu stvarana istorija Srbije i Beograda.

Svoju životu priču i priče Beograda iz tog perioda ispričaće glumac Milan Milosavljević u liku kneza Miloša i Nataša Popovska u ulozi kneginje Ljubice, uz starogradsku muziku i splet građanskih igara.

Jelena Mit pevaće starogradske pesme, dok će Umetnički centar „Talija“ izvesti splet građanskih igara.

Program traje od 12.30 do 14.30. Ulaz je besplatan. (danubeogradu.rs)