Naslovna » Izlasci » Film » U bioskopima: Anabel 2: Stvaranje zla
Anabel 2, kako je nastala lutka
Anabel 2, kako je nastala lutka

U bioskopima: Anabel 2: Stvaranje zla

Tri godine posle kultnog horor filma „Anabel“, koji je punio bioskopske dvorane, na velika platna u červrtak 10. avgusta stiže nastavak, zapravo prethodnik, pod imenom „Anabel 2: Stvaranje zla“.

Lutka Anabel ponovo je u centru pažnje. Ostvarenje „Anabel 2: Stvaranje zla“ priča je o tome šta se dešavalo pre radnje filma „Anabel“, i kako je lutka nastala.

Nekoliko godina posle tragične smrti njihove ćerkice, majstor za izradu lutki i njegova supruga u goste primaju časnu sestru i devojčice iz sirotišta. One ubrzo postaju meta opsednute lutke Anabel koju je otac napravio. U nju se uselio duh. Iako su najpre verovali da je to njihova nastradala ćerka, nije bila ona… Posebno je ugrožena devojčica Dženis…

Film „Anabel“ koji je debitovao 2014. godine, dobio je u startu negativne kritike filmskih stručnjaka, ali su gledaoci rekli svoje – na produkciju je utrošeno šest i po miliona dolara, a prihod od filma premašio je 256 miliona dolara. Da li će „Anabel 2“ napraviti nešto slično, videćemo uskoro.

(danubeogradu.rs)

Originalni naziv i prevod na srpski: Annabelle: Creation / Anabel 2: Stvaranje zla. Dužina trajanja filma: 109 minuta. Žanr: horor, triler. Država i godina proizvodnje: USA / 2017. Režija: David F. Sandberg. Uloge: Stephanie Sigman, Talitha Bateman, Lulu Wilson, Philippa Coulthard

https://youtu.be/Ze7P90VcayE