Naslovna » Izlasci » Film » U bioskopima: Emoji film
Emoji, na filmu
Emoji, na filmu

U bioskopima: Emoji film

Emotikoni su, uz pomoć mašte, postali glavni junaci američkog animiranog filma, koji se pod naslovom „Emoji film“ prikazuje u domaćim bioskopima od četvrtka 3. avgusta.

Kako izgleda tajni svet emotikona u vašem smart mobilnom telefonu? I kako najbolje izraziti emocije?

Sakriven duboko između tekstualnih aplikacija nalazi se Tekstopolis, užurbani grad u kome žive svi vaši omiljeni emotikoni nadajući se da će jednog dana upravo njih za korišćenje izabrati vlasnik mobilnog. U tom svetu, svaki emotikon ima samo jedan izraz lica – osim Đure, veselog emotikona koji je rođen bez filtera pa zbog toga na mnogo više načina može da izrazi svoje trenutno raspoloženje. Odlučan u nameri da postane “običan” kao i ostali emotikoni, Đura će zatražiti pomoć svog najboljeg prijatelja snalažljivog Baci Petra i poznate razbijačice šifri Buntovnice. Njih troje zajedno će otići na epsko putovanje kroz niz telefonskih aplikacija kako bi pronašli kod kojim će pokušavati da “poprave” Đuru. Ali kada samom telefonu zapreti mnogo veća opasnost, sudbina svih emotikona zavisiće od ovo troje nenadanih heroja, koji će pokušati da spasu svoj svet od strašnog Brisanja.

Zanimljivo je da je Sony stavio na čekanje projekat snimanja animiranog filma “Popaj”, kako bi se ekipa maksimalno fokusirala na “Emoji”, aktuelno i atraktvno ostvarenje od kojeg očekuju uspeh.

(danubeogradu.rs)

Originalni naziv i prevod na srpski: The Emoji Movie / Emoji film. Dužina trajanja filma: 86 minuta. Žanr: animirani, komedija. Država i godina proizvodnje: USA / 2017. Režija: Tony Leondis. Uloge: Patrick Stewart, T. J. Miller, Jennifer Coolidge

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.