Naslovna » Izlasci » Film » U bioskopima: Tvrd orah 2
Veverica Surli u akciji i u filmu "Tvrd orah 2"
Veverica Surli u akciji i u filmu "Tvrd orah 2"

U bioskopima: Tvrd orah 2

Nastavak popularnog animiranog filma „Tvrd orah“ iz 2014. godine, u izdanju „Tvrd orah 2“, koji i dalje prati doživljaje i akcije veverice Surli, od četvrtka 17. avgusta je u beogradskim bioskopima.

Ovoga puta Surli i njegovi prijatelji Badi, Endi i Prešes otkrijvaju da gradonačelnik Ouktona želi da izgradi ogroman i ne preterano atraktivan zabavni park, koji će uništiti njihov dom, gradski park. Na njima i drugim životinjama koje žive u parku je da to spreče, i suprostave se gradonačelniku, njegovoj ćerki i krajnje neprijatnom službeniku zaduženom za kontrolu životinja u parku. Neophodno je poremetiti im plan i preuzeti ponovo svoj dom.

„Priprema. Pozor. Poludi!“ zvanični je slogan ovog filma sa, očekivano, odličnom animacijom, koji se preporučuje kao „još tvrđi i još luđi“.

Evo i jednog zanimljivog detalja – obratite pažnju na plakat. Izrađen je kao omaž čuvenoj komediji „Monti Pajton i Sveti gral“ iz 1974. godine, s tim što su, umesto u čašu – gral, junaci postavljeni u žir.

(danubeogradu.rs)

Originalni naziv i prevod na srpski: Nut Job 2: Nutty by Nature / Tvrd orah 2. Dužina trajanja filma: 91 minut. Žanr: Animirani, avantura, komedija. Država i godina proizvodnje: USA / 2017. Režija: Cal Brunker. Uloge: Vill Arnett, Katherine Heigl, Maia Rudolph, Jackie Chan.

https://youtu.be/EGYJmD33V5o

 

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.