Naslovna » Izlasci » Sport » 16. Teniski turnir poznatih ličnosti Srbije – humanost na servisu!

16. Teniski turnir poznatih ličnosti Srbije – humanost na servisu!

16. Teniski turnir poznatih ličnosti Srbije biće organizovan 30. septembra i 1. oktobra u TC „Novak“.

Najbolji teniseri među poznatim ličnostima Srbije ponovo će igrati na ovom tradicionalnom humanitarnom turniru.

Nešto brojnijim muškim učesnicima će se istovremeno pridružiti i lepši pol na „Turniru za dame“, a pored pobednika biće nagrađeni igračica i grač koji su najviše napredovali od prošlog turnira.

Program turnira za 2017. će zvanično otvoriti premijera teniskog filma „Borg protiv Mekenroa“ u bioskopu Cinepleks Ušće u sredu, 27. septembra.Za dž

Mečevi oba dana programa biće igrani od 10.00 do 17.00, a humanitarni fond turnira će po prvi put biti uručen udruženju „Uvek za decu“ onkološke klinike u Beogradu.

– Ponosan sam, u ime svih učesnika i učesnica, što ćemo se i ove godine udružiti kroz tenis i pokazati da se najvažnije vrednosti sporta mogu delotvorno posvetiti višim humanim ciljevima. Uspesi koje ovaj turnir postiže iz godine u godinu su za svako poštovanje, i pozivamo publiku da nam se pridruži kod Novaka u sportu, zabavi i humanosti – rekao je Savo Milošević – sportski as, potpredsednik FSS i redovni učesnik Turnira.

Rekete na terenima TC „Novak“ će ukrstiti Haris Džinović, Savo Milošević, Gagi Jovanović, Milan Kalinić, Milan Vasić, Kiki Lesendrić, Niggor, Adriana Čortan, Andrej Kulundžić, Dušan Borković, Mili, Ilda Šaulić, Jellena, Igor Pervić, Srećko Jarić, Marko Đurovski, Aleksandar Gajšek, Slobodan Trkulja, Marko Vidojković, Irena Mišović, Nenad Marjanović, Ivan Stanković, Joca Stefanović, Miša Obradović, Sale Jovanović, Nemanja Stevanović, Filip Miletić, Ivan Gavrilović, Peđa D Boy, Ilija Belošević, Mirko Luković, Žarko Lazetić, Nikola Kuljača, Goga Grubješić, Goran Pitić, Nenad Jestrović, Igor Miklja, Darko Udovičić, Miki Panjković, predstavnici gradske vlade i mnogi drugi.

Ulaz za sve posetioce je slobodan. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.