Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Del Arno Band u Božidarcu: Još uvek ima nade

Del Arno Band u Božidarcu: Još uvek ima nade

U subotu, 14. oktobra od 20.00, Del Arno Band otvoriće novu, sedmu po redu, koncertnu sezonu u Božidarcu.

Del Arno Band je prošle godine uspešno proslavio prvih 30 godina rada, i od tada su koncertno neprestano aktivni, a kako članovi benda ističu – nemaju nameru da stanu, zato što su tek počeli!

Pošto su ovog leta svirali na najznačajnijim domaćim i regionalnim festivalima, Del Arno Band je Beograđanima zakazao još jedan susret – u Božidarcu.

DAB je početkom godine objavio Box Set izdanje „Igraj dok te ne sruše – prvih 30 godina“ i time najavio ulazak u studio i rad na novim pesmama i projektima.

Del Arno Band: Novi projekat

Obećanje su ispunili i već u junu su objavili novi singl „Još uvek ima nade“ koji ujedno predstavlja rezultat izuzetno uspešne saradnje sa Hornsmanom Kojotom. Singl je doživeo neverovatan uspeh na radio stanicama, a raritetna stvar u vezi sa ovom pesmom je da Kojot po prvi put peva na maternjem jeziku.

Pored singla „Još uvek ima nade“, bend uveliko radi i na novim pesmama, koje će u narednom periodu biti objavljene na novom izdanju. Takođe, važno je pomenuti da će ove jeseni DAB ući u studio sa sastavom „Jenđe“, kako bi uradili jedinstven projekat na našim prostorima.

– Del Arno Band se vraća u Božidarac, da zajedno sa svojom publikom proslavi uspešnu godinu u kojoj smo obišli sve značajne festivale u državi – Love Fest, Exit, Nisville i Beer Fest. Sa tog mesta je na izvestan (iako veoma izvrnut) način rođena teza da nešto moramo da menjamo. Pored toga, tu je i odlična saradnja sa Duletom i ekipom koja drži u životu ideju o Božidarcu, kao mestu dobre kulture – izjavio je Jovan Matić i dodao:

– Puni smo dobre energije i hoćemo da publici koja je kroz prethodne decenije iskazala beskrajno strpljenje kada je ovaj bend u pitanju poklonimo veći broj nastupa i time se odužimo za odanost.

Ograničen prvi kontigent karata možete kupiti u Felix Shopu, TC Sremska po ceni od 500 RSD, a posle toga regularna cena karte u pretprodaji biće 600 RSD. (danubeogradu.rs)