Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » DOB: Ekstremni zvuk – Immolation, Melechesh, Azarath, No More Fear

DOB: Ekstremni zvuk – Immolation, Melechesh, Azarath, No More Fear

U nedelju 17. septembra od 20 časova scenu u Klubu Doma omladine zauzimaju reprezenti ekstremnog zvuka – death metal bendovi Immolation i Melechesh sa gostima.

Na početku koncerta nastupa italijanski No More Fear, slede u 21 čas poljski Azarath, u 22 časa Melechesh i u 23.25 zvezda večeri – Immolation, kojima je Beograd stanica na evropskoj turneji, na kojoj promovišu album Atonement.

Cene ulaznica su u pretprodaji 1900 dinara, a na dan koncerta 2300 dinara, uz napomenu organizatora MH Concerts i Serbian Hellbangers da je broj ulaznica striktno ograničen na 250 komada. Prodaja je su putem Eventim mreže, u Felix shop-u u Beogradu i Mungos shop-u u Novom Sadu.

Prenosimo najavu iz poziva na koncert:

Immolation ne treba previše predstavljati – američki death metal ratnici na sceni su od davne 1986. godine, iza njih je ukupno 10 studijskih albuma, od kojih je poslednji Atonement izašao početkom godine za Nuclear Blast.

Prognanici iz Izraela, Melechesh, inovatori mesopotamijskog thrashing black metala ponovo će se susresti sa domaćom publikom, jer su prethodnih godina nastupali na koncertima sa Nile i Vader. Biće to prilika da se čuju starije numere ovog sastava, ali i poneka nova, jer bend uveliko radi na nasledniku albuma Enki iz 2015. godine, koji je takođe objavio Nuclear Blast.

Poljski black death metal bend Azarath nastupiće kao specijalni gost. Ovaj bend predvodi Inferno, aktuelni bubnjar benda Behemoth. Na aktuelnoj turneji promovišu izdanje In Extremis koje je izašlo u aprilu za Agonia Records.

(danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.