Naslovna » Izlasci » Festivali » Dom omladine: Zvuk Beograda – Stray Dogg, Kralj Čačka i Veliki prezir

Dom omladine: Zvuk Beograda – Stray Dogg, Kralj Čačka i Veliki prezir

U petak, 29. septembra od 21.00, u sali Amerikana Doma omladine Beograda biće održan festival Zvuk Beograda na kome će nastupiti Stray Dogg, Kralj Čačka i Veliki prezir.

Zvuk Beograda je koncertno veče izvođača koji su pronašli svoju publiku, rasprodali koncerte po najvećim dvoranama na našim prostorima i napravili generacijski talas rokenrola u Beogradu i regionu, što se u ovoj razmeri nije dogodilo još od novog talasa osamdesetih godina.

Ti bendovi su, među nekolicinom i Stray Dogg, Kralj Čačka i Veliki prezir. Nikada do sada ovi bendovi nisu svirali zajedno, na istom mestu, isto veče, na zajedničkoj koncertnoj večeri. To će biti najveći rokenrol muzički događaj u ovoj godini.

– Ideja je da prvi put ujedinimo najbolje predstavnike cele jedne rokekrol generacije, alternativne scene u zemlji i da na taj način ujedno i promovišemo naš grad kao muzički centar regiona, što i jeste. Motivisanje bendova na ovoj sceni i rađanje kulture i tradicije velikih rokenrol događaja u zemlji je nešto što nam fali. Smatramo da su ovakvi događaji neophodni, kao i ljudi koji će se angažovati oko podrške nezavisnoj muzičkoj sceni – rekla je Sandra Planojević, PR festivala.

Cena karte za festival Zvuk Beograda u pretprodaji je 800 RSD, a na dan koncerta – 1000 RSD. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.