Izdvajamo
Naslovna » BG servis » Parking karte mogu da se kupe u poštama
Parking karte u poštama

Parking karte mogu da se kupe u poštama

Od 1. septembra na šalterima 126 pošta u Beogradu mogu da se kupe parking karte za crvenu, žutu i zelenu zonu, kao i za parkiranje na opštim parkiralištima van zoniranog područja (tzv. „plava zona“).

Prodaja parking karata je, između ostalog, počela u poslovnicama JP „Pošta Srbije“ u Takovskoj ulici, Kneza Miloša, Savskoj, Zmaj Jovinoj, Cara Dušana, ali i na mnogim šalterima širom grada, u gotovo svim beogradskim opštinama. „Parking servis“ i „Pošta Srbije“ su sve korisnike o tome obavestili i postavljanjem nalepnica, koje su vidno istaknute na svakom prodajnom mestu.

JKP „Parking servis“ je, u saradnji sa JP „Pošta Srbije“, na ovaj način izašao u susret korisnicima usluge parkiranja na području zonskog sistema koji su tražili da se omogući kupovina papirnih parking karata na više lokacija u gradu.

Proširena prodajna mreža koristiće i stranim državljanima koji na svojim mobilnim telefonima nemaju mrežu domaćeg operatera, zbog čega ne mogu da plate parkiranje slanjem SMS poruke.

Iz „Parking servisa“ podsećaju da su parkirne karte i dalje dostupne u svim poslovnicama Korisničkog servisa, a korisnici ih mogu kupiti i kod kontrolora, kao i u pojedinim trafikama. JKP „Parking servis“ distribuira parkirne karte svim maloprodajnim objektima zainteresovanim za njihovu prodaju.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.