Naslovna » BG servis » Parking karte mogu da se kupe u poštama
Parking karte u poštama

Parking karte mogu da se kupe u poštama

Od 1. septembra na šalterima 126 pošta u Beogradu mogu da se kupe parking karte za crvenu, žutu i zelenu zonu, kao i za parkiranje na opštim parkiralištima van zoniranog područja (tzv. „plava zona“).

Prodaja parking karata je, između ostalog, počela u poslovnicama JP „Pošta Srbije“ u Takovskoj ulici, Kneza Miloša, Savskoj, Zmaj Jovinoj, Cara Dušana, ali i na mnogim šalterima širom grada, u gotovo svim beogradskim opštinama. „Parking servis“ i „Pošta Srbije“ su sve korisnike o tome obavestili i postavljanjem nalepnica, koje su vidno istaknute na svakom prodajnom mestu.

Karta za sat vremena parkiranja u prvoj zoni košta 56 dinara, u drugoj 48 dinara, a u trećoj 41 dinar. Cena parking karte za opšta parkirališta van zoniranog područja, odnosno za plavu zonu je 31 dinar za sat vremena parkiranja, dok je višesatna karta 150 dinara.

JKP „Parking servis“ je, u saradnji sa JP „Pošta Srbije“, na ovaj način izašao u susret korisnicima usluge parkiranja na području zonskog sistema koji su tražili da se omogući kupovina papirnih parking karata na više lokacija u gradu.

Proširena prodajna mreža koristiće i stranim državljanima koji na svojim mobilnim telefonima nemaju mrežu domaćeg operatera, zbog čega ne mogu da plate parkiranje slanjem SMS poruke.

Iz „Parking servisa“ podsećaju da su parkirne karte i dalje dostupne u svim poslovnicama Korisničkog servisa, a korisnici ih mogu kupiti i kod kontrolora, kao i u pojedinim trafikama. JKP „Parking servis“ distribuira parkirne karte svim maloprodajnim objektima zainteresovanim za njihovu prodaju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.