Naslovna » Izlasci » Sport » Prijavite se za Beogradski maraton 2018.

Prijavite se za Beogradski maraton 2018.

Počelo je prijavljivanje za Beogradski maraton 2018, osam meseci pre ovog najznačajnijeg i najvećeg tradicionalnog sportskog događaja u Beogradu i Srbiji.

– Po informacijama koje imamo već sada je interesovanje za učešće na ovom događaju izuzetno veliko – izjavio je Dejan Nikolić, direktor Beogradskog maratona.

– Ranim prijavljivanjem već je postignut jedan rekord. To je u skladu sa praksom sličnih velikih događaja u svetu, ali i stepenom naše pripremljenosti za realizaciju maratona. S obzirom na stalnu stopu rasta broja prijavljenih očekujemo rekordan broj učesnika i na sledećem, 31. izdanju Beogradskog maratona, 21. aprila 2018. – napomenuo je Nikolić.

U saradnji sa Gradom Beogradom, Beogradski maraton imaće i određena unapređenja u organizaciji i realizaciji, čime će biti nastavljena uspešna promocija Beograda i Srbije u svetu.

Ove, 2017. godine, dostignut je rekordan broj od 7000 učesnika u polumaratonu i maratonu iz 70 zemalja sa svih kontinenata i 20.000 učesnika u Trci zadovoljstva.

Prijavite se OVDE, a za više informacija pozovite 011/3065-720 ili pišite na office@bgdmarathon.org. (danubeogradu.rs)