Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » !!! prvi put u Beogradu

!!! prvi put u Beogradu

U utorak, 14. novembra od 21.00, u Domu omladine Beograda nastupiće američki disko-pank bend !!! (Chk Chk Chk), prvi put u Beogradu.

Od prvog dana u karijeri !!! sve je u znaku promena, rizika, eksperimenata i mešanja žanrova. Grupa se okupila u Sakramentu, u Kaliforniji, sredinom devedesetih godina XX veka, a već neko vreme su stacionirani u Njujorku i za mnoge njihov zvuk je pravi saundtrek Bruklina.

Ime su dobili zahvaljujući filmu „Bogovi su pali na teme“ – sećate se sigurno onog naočitog momka koji je rešio da pređe Kalahari da bi se rešio flašice koja je pala sa neba… E, jezik kojim su Bušmani pričali i koji je u SAD-u titlovan sa „!“ inspirisao je članove benda da daju ime ovom svom muzičkom druženju.

Od house bitova do hipnotičnih stihova!!!

Dvadesetak godina kasnije, u maju 2017. godine, !!! objavljuju svoj sedmi studijski album „Shake The Shudder“. Svi elementi muzike – koja je proslavila bend, možda najviše poznat po famoznom singlu „Me and Giuliani Down By the School Yard“ iz 2003. – su tu: od house bitova i seksi bas deonica, preko psihodeličnih gitara i post-punk zvučnih tepiha, do jednostavnih i hipnotičnih stihova.

Nove disko-punk-funk plesne himne su „The One 2“, „Things Get Hard“ ili „Dancing Is The Best Revenge“.

!!! stalno istražuju electro-dance žanrove i proširuju ih kroz brojne saradnje, gostovanja, nove instrumente, semplove sa svih strana sveta i koncertima i reakcijama publike – posebno na mestima gde nikada nisu bili.

!!! će u novembru imati priliku da svoj muzički izraz oboje i beogradskom aromom…

Ulaznice su u prodaji na svim blagajnama Eventima, kao i na blagajni DOB-a po ceni od 1.900 RSD (promo cena). Regularna cena ulaznice iznosiće 2.200 RSD, odnosno 2.500 RSD na dan koncerta. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.