Naslovna » Izlasci » Sport » Trka Belgrade 10K 17. septembra

Trka Belgrade 10K 17. septembra

U nedelju 17. septembra u Beogradu će biti održana trka Belgrade 10K, ovogodišnja u popularnoj seriji gradskih trka „We Run Belgrade“, koju organizuje Nike+ Run Club.

Dužina staze je 10 kilometara. Trči se Bulevarom Nikole Tesle, Trešnjinog cveta, Bulevarom Mihajla Pupina, učesnici zatim prelaze Brankov most i trče ulicama Starog grada, pre nego što se preko Brankovog mosta i Starog sajmišta vrate u Bulevar Nikole Tesle.Za dž

Prijavljivanje je u toku. Zainteresovani mogu da obezbede svoj startni broj besplatno, popunjavanjem obrasca na sajtu na veb adresi werunbgd.rs i na startu preuzmu majicu za trku. Preduslov je, osim prihvatanja pravila trke, i starost preko 18 godina.

Trka počinje u 17 časova. Ulaz u „Nike grad“ se otvara u 13 časova i zatvara u 16.30, a startni broj je neophodno preuzeti ranije, na lokacijama čiji je spisak objavljen na sajtu, najdalje 16. septembra do 20 časova.

Pripreme za Belgrade 10K

Nike+ Run Club organizuje već neko vreme pripreme za trku, na kojima se mogu dobiti i saveti trenera. Za uključivanje još nije kasno – treninzi će biti održani i u ovoj nedelji i to:

– u utorak 12. septembra, sastanak u Uzun Mirkovoj 10 u 18.30 h
– u četvrtak 14. septembra, sastanak ispred restorana Panta Rei kod centra „Milan Gale Muškatirović“ u 18.30 h
– u subotu 16. septembra, kod severnog ulaza Kombank arene, u 18.30 h

U petak 15. septembra od 19 časova biće održan veliki kondicioni trening na Tašu (ulaz, Ilije Garašanina 24).

Preduslov za učešće na svim treninzima je registracija na napred pomenutoj veb adresi.

(danubeogradu.rs)

Read in English:
Britanska zastava