Naslovna » Izlasci » Sport » Trojka iz bloka 2017 na Kalemegdanu

Trojka iz bloka 2017 na Kalemegdanu

U subotu, 16. septembra od 19.00, na terenima KK Partizan biće održan sportsko-humanitarni turnir u brzom šutiranju trojki „Trojka iz bloka“.

Centralni turnir šeste sezone je 35 turnir u 2017. godini.

Simbolična donacija za učešće na turniru iznosiće 300 RSD. Pored toga, sredstva za pomoć socijalno ugroženim porodicama sa više dece prikupljaju se i slanjem SMS poruke na broj 7763 (cena poruke je 100 RSD za sve mreže).

Projekat „Trojka iz bloka“ je sportsko-humanitarni turnir u brzom šutiranju trojki koji se od 2012. godine održava širom Srbije, Republike Srpske i sveta, uz podršku Košarkaškog saveza Srbije, KK Crvena zvezda i KK Partizan, kao i brojnih ponosnih sponzora i donatora.

Centralni turnir u sezoni već četiri godine održava se na Beogradskoj tvrđavi, a specijalni gosti koji će se družiti sa učesnicima i publikom u subotu biće legenda svetskog rukometa Neđo Jovanović, reper Škabo (Beogradski sindikat), reper Marlon Brutal, pevač Željko Vasić, mladi glumac u usponu Predrag Vasić, poznatiji kao Mali Stanoje, popularni reperi iz grupe Tehacela familija, plesni klubovi, sportska društva i još mnogi drugi gosti iznenađenja. (danubeogradu.rs)

»»» Pogledajte NAJAVE i ostalih događanja u Beogradu ove nedelje!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.