Naslovna » Izlasci » Film » U bioskopima: Logan Laki
"Logan Laki", novi Soderbergov film sa poznatim licima u glavnim ulogama
"Logan Laki", novi Soderbergov film sa poznatim licima u glavnim ulogama

U bioskopima: Logan Laki

Komedija američkog reditelja Stivena Soderberga „Logan Laki“, sa odličnom glumačkom ekipom u glavnim ulogama, stiže u domaće bioskope u četvrtak 14. septembra.

Radnja filma smeštena je u Severnu Karolinu, gde dva brata – Džimi (igra ga Čaning Tatum) i Klajd Logan (Adam Drajver), zajedno sa sestrom Meli (u ovoj ulozi je Rajli Kio, glumica, najstarija unuka Elvisa Prislija), iz Zapadne Virdžinije, planiraju da izvrše pljačku u objektu staze za auto trke „Šarlot motor spidvej“. Džimi angažuje i Džoe Banga (Danijel Krejg), stručnjaka za rušenje, da im pomogne da provale u podzemni sistem. Nesporazumi i zaplet nastaju tokom Nascar trka i pokušaja da se izbegne FBI agent…

Logan Laki je prvi film Stivena Soderberga nakon najavljenog „penzionisanja“ – podsetimo, posle ostvarenja „Iza Kandelabre“, koje se pojavilo 2013. godine, priznati režiser, scenarista i producent, dobitnik najviših priznanja, među kojima su Oskar i „Zlatna palma“, izjavio je da se povlači sa filma.

Autor popularnih krimi komedija „Oušnovih 11“, „Oušnovih 12“ i „Oušnovih 13“ još jednom je sa svojim filmom istog žanra pred publikom, da proveri njen sud.

(danubeogradu.rs)

Originalni naziv i prevod na srpski: Logan Lucky / Logan Laki. Dužina trajanja filma: 119 minuta. Žanr: komedija. Država i godina proizvodnje: USA / 2017. Režija: Steven Soderbergh. Uloge: Channing Tatum, Adam Driver, Daniel Craig, Katie Holmes, Hilary Swank.

https://youtu.be/00lGF5_Ok60