Naslovna » Izlasci » Film » U bioskopima: Zaslepljeni
"Zaslepljeni": Demi Mur i Alek Boldvin u glavnim ulogama
"Zaslepljeni": Demi Mur i Alek Boldvin u glavnim ulogama

U bioskopima: Zaslepljeni

Odlična glumačka ekipa i romantične emocije preporuke su za američku dramu „Zaslepljeni“, koja se od četvrtka 7. septembra prikazuje u bioskopima.  

Pisac bestselera Bil Oukland (igra ga Alek Boldvin) gubi suprugu i vid u teškoj saobraćajnoj nesreći i tako dospeva u dom za osobe sa oštećenim vidom. Pet godina kasnije u njegov život ulazi Suzen Dačmen (u ovoj ulozi je Demi Mur) čiji je zadatak da mu tri puta nedeljno čita u intimnoj atmosferi izdvojene sobe. Suzen na ovaj način izdržava kaznu za saučesništvo u poslovima svog muža, koji je osuđen za korupciju. Između nje i Bila razvijaju se osećanja koja prerastaju u strast i oboje se pitaju da li je kasno za promene. Situacija se komplikuje kada na slobodu biva pušten Suzenin suprug Mark (Dilan Mek Dermot) pa ona mora da se opredeli i izabere između iznenadne ljubavi i čoveka sa kojim je godinama gradila život.

Za fanove Demi Mur podsećanje da je uloga u filmu „Zaslepljeni“ njena prva velika glavna uloga u proteklih deset godina (poslednji put to je bilo u trileru „Bez greške“, u kojem igra Lauru, ženu u „muškom“ poslu preprodaje dijamanata).

(danubeogradu.rs)

Originalni naziv i prevod na srpski: Blind / Zaslepljeni. Dužina trajanja filma: 98 minuta. Žanr: drama, romantični / ljubavni. Država i godina proizvodnje: USA / 2017. Režija: Michael Mailer. Uloge: Alec Baldwin, Demi Moore, Dylan McDermott.

Uređuje: Katarina Vidaković