Naslovna » Izlasci » Film » U bioskopima: Čudovišta iz moje porodice
Članovi porodice postaju - čudovišta...

U bioskopima: Čudovišta iz moje porodice

U četvrtak 26. oktobra u bioskope stiže animirani film „Čudovišta iz moje porodice“, nastao prema scenariju poznatog nemačkog autora Davida Zafira za višestruko nagrađivanu TV seriju „Berlin, Berlin“.

Film je sinhronizovan na srpski jezik.

Porodica Višboun daleko je od srećne porodice. Mama Ema vlasnica je knjižare koja je u velikim dugovima. Tata Frank je ozbiljno preopterećen poslom i trpi svakodnevnu torturu svog šefa, kćer Fej je samosvesna tinejdžerka zaokupljena prvom srednjoškolskom simpatijom, a genijalca Maksa maltretiraju vršnjaci u školi. I tu nije kraj. Na maskenbalu zla veštica Baba Jaga pretvara ih sve u čudovišta! Čudovišna porodica mora da juri vešticu po celom svetu kako bi skinula prokletstvo. Tokom ove avanture porodica Višboun upada u nevolje sa pravim čudovištima kao i samim grofom Drakulom, koji iskazuje Emi svoju besmrtnu ljubav – avantura života i put do porodične sreće otežan je zamkama i oštrim zavojima, odnosno oštrim zubima.

David Zafir (David Safier), scenarista i pisac, rođen je 1966. godine u Bremenu. Autor je najpopularnijih nemačkih televizijskih serija. Prvi romani „Loša karma“ i „Isus me voli“ štampani su u milionskim tiražima. Knjige su bestseleri i u inostranstvu (kod nas u izdanju Lagune). Napisao je i roman „Najednom Šekspir“.

Za „Berlin, Berlin“ dobio je Nemačku televizijsku nagradu 2002. godine i Emi, američku nagradu  za najbolje televizijsko ostvarenje 2004. godine.

(danubeogradu.rs)

Originalni naziv i prevod na srpski: Happy Family / Čudovišta iz moje porodice. Dužina trajanja filma: 95 minuta. Žanr: animirani, avantura. Država i godina proizvodnje: Nemačka / 2017. Režija: Holger Tappe.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.