Naslovna » Izlasci » Film » U bioskopima: S.M.A.R.T. potera
U bioskopima: S.M.A.R.T. potera
U bioskopima: S.M.A.R.T. potera

U bioskopima: S.M.A.R.T. potera

Od 12. oktobra u bioskopima će se prikazivati britansko-kineski akcioni triler „S.M.A.R.T. potera“, u režiji Čarlsa Martina.

Agent privatnog obezbeđenja Dani Straton (Orlando Blum) dobio je zaduženje da isprati skupoceni kineski antikvitet iz Šangaja, međutim, ni ne sluti kakva zaseda ga čeka na putu.

Kada banda lopova locira pošiljku, tada agent i žena koju voli, bivaju dovedeni u opasnost. Kako bi ih spasio oboje i sačuvao pošiljku, agent mora da nadmudri plan bande i da izbegne šangajsku policiju. Uz pomoć ekspertskog tima, boreći se za opstanak, Dani polako razotkriva strašnu zaveru.

Film „S.M.A.R.T. potera“ je imao svetsku premijeru 30. septembra u Pekingu. Tom prilikom Blum je okarakterisao film kao „kineski, sa primesama filmova sa zapada“, ali ne samo zbog njegovog prisustva, već i zbog same priče u filmu. „Sve u svemu, u pitanju je vrlo interesantna mešavina, koja je netipična za filmsko tržište, i jedva čekam da vidim reakcije publike“, izjavio je Orlando Blum.

Pored Bluma u glavnoj ulozi, gledaćemo sjajne kineske glumce, među kojima su Sajmon Jam, Hana Kvinlivan, Lin Hang i Lei Vu. (danubeogradu.rs)