Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Dečiji sajam, od 6. do 8. oktobra

Dečiji sajam, od 6. do 8. oktobra

Jubilarni, 20. Dečiji sajam, prepun sadržaja za decu i roditelje, biće održan u Hali 3 Beogradskog sajma narednog vikenda.

Najmlađi posetioci mogu uživati u velikom broju kreativnih radionica u oblasti likovnog i muzičkog vaspitanja i programiranja, družiti se sa animatorima, klovnovima, i svojim omiljenim likovima iz crtanih filmova. Na sajmu će se predstaviti Teniski savez Beograda, Sportski savez Srbije, na Tatami poligonu borilačkih veština sa svojim aktivnostima decu će upoznati borilački klubovi, uz mogućnost da se na licu mesta u osnovnim pokretima i mališani oprobaju.Za dž

Na štandu JP „Gradsko stambeno“ tradicionalno se očekuje Vila Liftila sa kojom će se deca družiti. Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija priprema program pod nazivom „Pametno i sigurno“ na temu zaštite na internetu.

Generalni sponzor – „Polimark“ i sponzor „Frikom“ obezbedili su za jubilej brojna iznenađenja, poklone, igrice…

Dečiji sajam, podsetimo, ima prolećno i jesenje izdanje.

Na manifestaciji učestvuje veliki broj izlagača iz Srbije i inostranstva, koji predstavljaju svoje proizvode i sadržaje vezane za pravilan rast i razvoj dece. Svi posetioci dobijaju informacije i besplatne uzorke, a mogu iskoristiti i povoljnost kupovine proizvoda koji su dostupni samo na ovom sajmu.

Na specijalno uređenoj bini se održavaju dečije predstave, modne revije mališana i trudnica, animacije, nagradne igre. Važan segment je i program stručnih predavanja, pre svega iz oblasti prava deteta, dečije i socijalne politike, zdrave ishrane, kao i najnovijih saznanja iz pedijatrije.

Radno vreme manifestacije je u petak, subotu i nedelju, 6, 7. i 8. oktobra, od 10 do 19 časova.

Ulaz je besplatan.

 

(danubeogradu.rs)