Naslovna » Izlasci » Sport » Fudbal: Srbija – Gruzija, 9. oktobra

Fudbal: Srbija – Gruzija, 9. oktobra

Poslednja utakmica kvalifikacija za plasman Srbije na Svetsko prvenstvo u Rusiji, između reprezentacija Srbije i Gruzije, igra se na stadionu „Rajko Mitić“ u ponedeljak 9. oktobra od 20.45  časova.

Prodaja ulaznica je počela. Reprezentativci, selektor Slavoljub Muslin i ostali članovi nacionalnog tima pozivaju publiku da u što većem broju ispuni tribine. Iako „posao“ još uvek nije završen, i pre meča sa Gruzijom predstoji utakmica u Beču sa reprezentacijom Austrije, svi se nadaju najboljem ishodu – i slavlju.

Cene karata:
Zapad, centar – 1200 dinara
Zapad, bok – 1000 dinara
Istok, centar – 1000 dinara
Istok, bok 800 – dinara
Sever – 400 dinara
Jug – 400 dinara

Ulaznice se mogu kupiti na sajtu www.iticket.rs, na blagajni stadiona ili putem call centra. Blagajna je otvorena od 11 do 19 časova, a na dan meča do početka utakmice. Call centar je za pozive otvoren do četvrtka 5. oktobra, od 10 do 18 časova, na broju telefona 011/4252142. Jedno lice može kupiti najviše 4 ulaznice.

Podsećamo, iz prethodna dva susreta, sa obe reprezentacije, Srbija je izašla kao pobednik. Pre godinu dana (9. oktobra) u Beogradu je pobeđena Austrija rezultatom 3:2, a 24. marta ove godine iz Tbilisija su doneta tri boda (rezultat je bio 1:3).

U petak 6. oktobra srpski „orlovi“ igraju utakmicu protiv reprezentacije Austrije. Ambicije da se već tada otkloni neizvesnost, posle pobede nad reprezentacijom Irske u Dablinu porasle su, i potpuno su opravdane. I publika će u Beču, kako izveštaji govore, zbog velikog broja Srba u Austriji i okolnim zemljama, biti uz izabranike Slavoljuba Muslina.

Za siguran odlazak u Rusiju našoj ekipi dovoljna su tri boda. Oni možda stignu i pre vikenda.

(danubeogradu.rs)

Uređuje: Katarina Vidaković