Naslovna » Izlasci » Muzika » Lovefest u Beogradu: Chris Liebing i DJ Deep

Lovefest u Beogradu: Chris Liebing i DJ Deep

U subotu 7. oktobra Lovefest, festival koji je i ove godine u avgustu održan u Vrnjačkoj Banji, u Beograd na poseban događaj pod nazivom Lovefest Fire dovodi Chris Liebing-a i DJ Deep-a.

Tehno žurka počinje u 22 časa u Hangaru kod Luke Beograd (Dunavska 86) i traje do ranih jutarnjih sati.

Domaća podrška su Nevena Jeremić i Nikola Vemić.

Ulaznice se mogu kupiti putem Eventim i Gigstix prodajne mreže. Cena karte je još samo danas 1440 dinara, uz ponudu da se za tri kupljene ulaznice jedna dobija gratis, a zatim će cena pojedinačne ulaznice biti 1800 dinara. VIP karta trenutno košta 2280 dinara.

Organizatori, uobičajeno, dostavljaju biografije učesnika, pa da vidimo kako nam najavljuju i predstavljaju goste Beograda.

Uvek nasmejan i dobro raspoložen. Chris Liebing je nemački di-džej, producent i vlasnik sada već svetski poznate izdavačke kuće “CLR” (Create Learn Realize). Ako ikada budete imali priliku da mu ponudite obrok, potrudite se da bude njegov omiljeni veganski burger, jer se Liebing svakodnevno trudi da svetu objasni benefite veganske ishrane. Osim za di-džej pultom, Chris voli da provodi vreme u kuhinji i kuva za svoje dve ćerkice. Liebing često voli da sa svojim fanovima podeli fotografije sa putovanja i mesta koje posećuje, pa jedva čekamo da vidimo kojom fotkom će svetu predstaviti Lovefest.        

DJ Deep je pravi “vinyl junkie”. Njegova filozofija je da sa publikom uvek deli muziku koja je svevremenska i predstavlja klasike jednog doba, one koji nisu deo mejnstrim muzičke scene, već više intiman izbor ovog di-džej maga. Za sebe smatra da kao di-džej predstavlja veliki filter koji publici kroz nastupe daje samo ono najbolje što su decenije iza nas imale da ponude u muzici. Sa druge strane, često prati sve što je novo na tehno sceni, a neretko i pušta sve najsvežije tehno trake koje mu se svide.

(danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.