Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Riblja čorba: Čorba se čuje i bez struje
Riblja čorba: Čorba se čuje i bez struje
Riblja čorba: Čorba se čuje i bez struje

Riblja čorba: Čorba se čuje i bez struje

U Velikoj dvorani Sava centra, 15. novembra od 20.00, jedna od najpopularnijih srpskih i jugoslovenskih rok grupa Riblja čorba održaće još jedan akustični koncert – „Čorba se čuje i bez struje“.

Priča o Ribljoj čorbi traje gotovo već četiri decenije, a grupa svoj veliki jubilej proslavlja nizom koncerata sa svojom vernom publikom.

Zbog velikog interesovanja, drugi koncert će biti održan 20. novembra 2017. Cene ulaznica su iste kao i za prvi koncert.

Zbog prevelikog interesovanja 🙂 treći koncert će biti održan 27. novembra 2017. Cene ulaznice su iste kao i za prvi (i drugi koncert).

žPo rečima frontmena Bore Đorđevića „muzika ima smisla samo, ako dobije novu dimenziju“ i dobila je izvođenjem dobro poznatih pesama u novim aranžmanima. Akcenat je na laganim pesmama koje nisu godinama svirali, poput „Ja je gledam kako spava“ ili „Da, to sam ja“, „Evo ti za taksi“ i „Bilo je žena“… u potpuno novom ruhu s gitarama i gudačima.

Beogradski koncert biće nešto sasvim drugačije od onih na koje su navikli publiku i prisutne očekuju mnoge pesme koje su obeležile veliki period eksjugoslovenskog rokenrola.

Za prethodna dva akustična koncerta koji su izvedeni u Sava centru, Velika dvorana je bila mala da primi sve ljubitelje rock zvuka. Karte nisu mogle da se nabave ni kod preprodavaca, pa su na bini bile postavljene dodatne stolice kako bi svi obožavaoci Riblje čorbe mogli da prisiustvuju ovom svojevrsnom muzičkom događaju.

Cene ulaznica su 1000, 1600, 1800, 2000 i 2300 RSD. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.