Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Sajam medija i Sajam obrazovanja od 25. do 29. oktobra

Sajam medija i Sajam obrazovanja od 25. do 29. oktobra

Tokom trajanja  62. Međunarodnog beogradskog sajma knjiga na Beogradskom sajmu će, od srede 25. do nedelje 29. oktobra, biti održane dve srodne manifestacije – Sajam informisanja, komunikacija i marketinga „Media Market“ i Sajam obrazovanja i nastavnih sredstava.

„Media market“ se održava treći put, a prethodna dva izdanja potvrdila su opravdanost organizacije i veliko interesovanje. Prezentaciju medija i njihov neposredni susret sa publikom prate komunikacija sa partnerima-oglašivačima, marketinškim i PR agencijama, štamparima, distributerima… Omogućen je i direktan „sudar“ sa konkurencijom, dijalog sa predstavnicima države, kao i B2B kontakt između pisanih i elektronskih medija.

Sajam medija nudi popuste, događanja na štandovima, nagradne igre, radionice, panel diskusije i predavanja.

„Obrazovana Srbija, uspešna Srbija“ slogan je 48. Sajma obrazovanja i nastavnih sredstava. Pored promovisanja učenja kao doživotnog procesa i ukazivanja na značaj školovanja i usavršavanja, izlagački program obuhvata sve što je potrebno za opremanje i rad vaspitno-obrazovanih ustanova – od predškolskih do institucija visokog obrazovanja.

Sajam obrazovanja bavi se svim segmentima prosvetnog sistema: formalnim i neformalnim obrazovanjem, doživotnim učenjem, transferom znanja, inkluzivnim obrazovanjem, negovanjem talenata, međunarodnom saradnjom. Izlagačka ponuda je veoma raznolika i sveobuhvatna – od školskog nameštaja i nastavnih sredstava, do školskog pribora i potrošnog materijala. Namenjen je obrazovno-vaspitnim ustanovama, predstavnicima ministarstava i lokalnih samouprava koje se bave obrazovanjem, vlasnicima knjižara, učenicima, studentima ali i širokoj publici.

Sajam medija „Media market“ biće smešten u Hali 3, a Sajam obrazovanja u Hali 2 i Hali 3a Beogradskog sajma.  

Radno vreme je u sredu i četvrtak (25. i 26. oktobra) od 10 do 20 časova, a u petak, subotu i nedelju od 10 do 21 čas.

Cena pojedinačne ulaznice je 250 dinara, grupne 150 dinara po osobi uz overen spisak 20 i više posetilaca, a cena parking sata je 100 dinara.

(danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.