Naslovna » BG svaštara » Obrati pažnju! » Stipendije AIESEC-a u Rumuniji, Češkoj i Poljskoj

Stipendije AIESEC-a u Rumuniji, Češkoj i Poljskoj

Global Talent je međunarodni program praksi koji omogućava stipendije, tj. lično i profesionalno usavršavanje mladih ljudi. Ovaj program omogućava primenu teorijskih znanja stečenih tokom studiranja, kao isticanje relevantnog profesionalnog iskustva u svetskim kompanijama.

Global Talent prakse pružaju profesionalno usavršavanje u oblastima: marketing, ljudski resursi, informacionalne tehnologije, edukacija, ekonomija, administracija, prodaja, kao i mnoge druge.

Iz AIESEC-a preporučuju sledeće programe stipendiranja:

Češka

Ovaj program omogućava da postaneš deo Accenture Services, kompanije specijalizovane za konsalting. Kroz pronalaženje dobavljača, analizu, promociju i komunikaciju sa klijentima izvršićeš direktan i značajan uticaj na razvoj kompanije, kao i na svoj profesionalni razvoj.

Trajanje prakse je godinu i po dana sa početkom u oktobru 2017.

Potrebne veštine: prodajne veštine, korišćenje računara i interneta, kao i znanje engleskog jezika.


Poljska

Ova praksa donosi mogućnost da budeš deo kompanije specijalizovane za auto transport. Kroz kreiranje novih kontakata, pregovaranje, prodaju i vođenje baze podataka izvršićeš direktan i značajan uticaj na razvoj kompanije, kao i na svoj profesionalni razvoj.

Trajanje prakse je godinu dana sa početkom u decembru 2017.

Potrebne veštine: prezentacione i prodajne veštine, korišćenje interneta, strateško planiranje, menadžment projekata i znanje engleskog jezika.


Rumunija

Uz ovaj program postani deo AB Plus Events kompanije specijalizovane za organizovanje događaja. Kroz komunikaciju sa top menadžmentom, prezentovanje, promociju  i organozovanje događaja izvršićeš direktan i značajan uticaj na razvoj kompanije, kao i na svoj profesionalni razvoj.

Trajanje prakse je 17 nedelja sa  početkom u novembru 2017.

Potrebne veštine: prezentacijske i prodajne veštine, korišćenje računara i interneta, menadžment projekata i znanje engleskog jezika.

Mogućnost odlaska na navedene prakse imaju studenti završnih godina fakulteta i mladi do napunjene 31. godine ukoliko nije prošlo više od 2 godine od završetka studija.

O ovim i drugim programima praksa više informacija možete saznati više OVDE. Takođe, možete pisati i na sledeći mejl nevena.milosevic@aiesec.net

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.