Naslovna » Izlasci » Film » U bioskopu: Junačine
U bioskopu: Junačine
U bioskopu: Junačine

U bioskopu: Junačine

Ne propustite najgledaniju prošlogodišnju špansku urnebesnu komediju! Od 26. oktobra u bioskopima prikazivaće se film „Junačine“.

Oni su najbolji najgori tim na svetu. Eksperti za pištolje, eksplozije, haos… i smeh do suza.

„Dosad niste ni slutili u čijim rukama se nalazi vaša bezbednost. Kad upoznate naše ‘Junačine’, poželećete da to nikad niste ni saznali“.

Predstavljamo vam Elitni odred, špansku tajnu službu, koji je toliko čuven da niko nikad nije čuo za njega. No, njegovi članovi će, pak, za sebe reći da su ekvivalent američkoj CIA ili britanskoj MI6. Posle propale operacije i tragične smrti najboljih među njima, Odred regrutuje novu grupu agenata koju čine po jedan pripadnik civilne garde iz Andaluzije, Madrida, Baskije i Katalonije, i jedan legionar.

Oni moraju da prevaziđu sve razlike (a ima ih poprilično), kako bi spasli zemlju od ludog teroriste koji je „reparirao“ staru termonuklearnu bombu, potonulu posle incidenta kraj plaže u Palomaresu. Ovaj „problemčić“ bio bi za naše heroje mačiji kašalj, da ustvari nisu parodija na junake akcionih filmova… (danubeogradu.rs)

Originalni naslov i prevod na srpski: Cuerpo de elite / Junačine. Dužina trajanja filma: 95 minuta. Država i godina proizvodnje: Španija / 2016. Žanr: komedija. Uloge: María León, Miki Esparbé, Jordi Sánchez. Reditelj: Joaquín Mazón.