Naslovna » Avio karte » Zimski red letenja 2017/18.
Zimski red letenja: Aerodrom "Nikola Tesla" Beograd (foto: Shutterstock)
Zimski red letenja: Aerodrom "Nikola Tesla" Beograd (foto: Shutterstock)

Zimski red letenja 2017/18.

Do 24. marta 2018. biće aktuelan zimski red letenja na Aerodromu „NIkola Tesla“ Beograd.

Tokom zimske sezone 26 avio-kompanija putnicima u redovnom avio-saobraćaju omogućuje direktne letove ka 62 destinacije u 36 država na četiri kontinenta.

Po najavama, nacionalna avio-kompanija Air Serbia nastaviće letove za Veneciju koje je započela tokom letnje sezone, dok će za jedan biti uvećan broj nedeljnih letova za Cirih.

Kineska avio-kompanija Hainan Airlines nastaviće da obavlja dva leta nedeljno za Peking, preko Praga koji su započeli tokom letnje sezone.

Avio-kompanija Transavia Airlines nastaviće tri leta nedeljno za Amsterdam, a broj letova biće od kraja februara dupliran, zatim turski AtlasGlobal pet letova nedeljno za aerodrom Ataturk u Istanbulu, a niskotarifni Wizz Air po dva leta nedeljno za Fridrihshafen, Hanover i Maltu, dok će letove za Nirnberg obavljati do 10. novembra.

✈ REZERVIŠITE POVOLJNE
AVIO KARTE ZA CEO SVET ✈

Avio-kompanija Qatar Airways će za Dohu obavljati svakodnevne letove, što je uvećanje od tri nedeljna leta, a istovremeno će u saobraćaj uvesti avion većeg kapaciteta, Airbus A321. Rumunski TAROM i niskotarifni easyJet za jedan će uvećati broj nedeljnih letova za Bukurešt, odnosno Ženevu.

Tokom zimske sezone grčki Aegean Airlines planira uvećanje kapaciteta za oko 25 odsto, a avio-kompanije Alitalia i LOT za oko 20 odsto će uvećati kapacitet na letovima za Rim i Varšavu.

Zimski red letenja: u špicu 910 letova!

Za vreme novogodišnjih i božićnih praznika, kada je i najveća potražnja, nacionalna avio-kompanija uvešće dodatne letove ka 16 destinacija iz svoje mreže, kao i seriju letova do Sankt Peterburga.

Avio-kompanija Wizz Air u ovom periodu planira dodatne letove ka Memingenu, Geteborgu, Larnaki, Malmeu i aerodromu Skavsta u Stokholmu.

Tokom ovogodišnje zimske sezone, dve izraelske avio-kompanije, Israir Airlines i Arkia Israeli Airlines nastaviće serije čarter letova između Beograda i Tel Aviva.

Predviđeno je da u špicu zimske sezone nedeljno bude obavljeno ukupno 910 letova.

Avio karte za sve destinacije možete rezervisati preko našeg sajta ili pozivom na 011 310 89 82. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.