Naslovna » Avio karte » Zimski red letenja 2017/18.
Zimski red letenja: Aerodrom "Nikola Tesla" Beograd (foto: Shutterstock)
Zimski red letenja: Aerodrom "Nikola Tesla" Beograd (foto: Shutterstock)

Zimski red letenja 2017/18.

Do 24. marta 2018. biće aktuelan zimski red letenja na Aerodromu „NIkola Tesla“ Beograd.

Tokom zimske sezone 26 avio-kompanija putnicima u redovnom avio-saobraćaju omogućuje direktne letove ka 62 destinacije u 36 država na četiri kontinenta.

Po najavama, nacionalna avio-kompanija Air Serbia nastaviće letove za Veneciju koje je započela tokom letnje sezone, dok će za jedan biti uvećan broj nedeljnih letova za Cirih.

Kineska avio-kompanija Hainan Airlines nastaviće da obavlja dva leta nedeljno za Peking, preko Praga koji su započeli tokom letnje sezone.

Avio-kompanija Transavia Airlines nastaviće tri leta nedeljno za Amsterdam, a broj letova biće od kraja februara dupliran, zatim turski AtlasGlobal pet letova nedeljno za aerodrom Ataturk u Istanbulu, a niskotarifni Wizz Air po dva leta nedeljno za Fridrihshafen, Hanover i Maltu, dok će letove za Nirnberg obavljati do 10. novembra.

✈ REZERVIŠITE POVOLJNE
AVIO KARTE ZA CEO SVET ✈

Avio-kompanija Qatar Airways će za Dohu obavljati svakodnevne letove, što je uvećanje od tri nedeljna leta, a istovremeno će u saobraćaj uvesti avion većeg kapaciteta, Airbus A321. Rumunski TAROM i niskotarifni easyJet za jedan će uvećati broj nedeljnih letova za Bukurešt, odnosno Ženevu.

Tokom zimske sezone grčki Aegean Airlines planira uvećanje kapaciteta za oko 25 odsto, a avio-kompanije Alitalia i LOT za oko 20 odsto će uvećati kapacitet na letovima za Rim i Varšavu.

Zimski red letenja: u špicu 910 letova!

Za vreme novogodišnjih i božićnih praznika, kada je i najveća potražnja, nacionalna avio-kompanija uvešće dodatne letove ka 16 destinacija iz svoje mreže, kao i seriju letova do Sankt Peterburga.

Avio-kompanija Wizz Air u ovom periodu planira dodatne letove ka Memingenu, Geteborgu, Larnaki, Malmeu i aerodromu Skavsta u Stokholmu.

Tokom ovogodišnje zimske sezone, dve izraelske avio-kompanije, Israir Airlines i Arkia Israeli Airlines nastaviće serije čarter letova između Beograda i Tel Aviva.

Predviđeno je da u špicu zimske sezone nedeljno bude obavljeno ukupno 910 letova.

Avio karte za sve destinacije možete rezervisati preko našeg sajta ili pozivom na 011 310 89 82. (danubeogradu.rs)